Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα

mple forema 1 - Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα

Το μπλε φόρεμα, και γενικότερα τα μπλε κομμάτια της ντουλάπας μας, θεωρούνται πλέον ρούχα πασπαρτού. Πριν από κάποια χρόνια, οι black and blue συνδυασμοί ή το color blocking ήταν απαγορευτικά και καταλήγαμε ή να μην φοράμε εύκολα το μπλε ή να το καταχωνιάζουμε στην ντουλάπα μας. Τα πράγματα άλλαξαν και το μπλε μπορεί να δημιουργήσει πολλούς stylish συνδυασμούς. Το χειμώνα ειδικά, λόγω του κρύου, έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές, κάνουμε έξυπνα layerings και βγάζουμε το fashion icon που όλες κρύβουμε.
mple forema 1 - Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα
Ένα μακρυμάνικο φόρεμα με κουμπιά σε vintage style με πουά σχέδια, φοριέται όλες τις ώρες και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μία χρυσή ζώνη ολοκληρώνει ένα τέλειο outfit και σε βγάζει σίγουρα ασπροπρόσωπη.
mple forema 2 e1417690110874 - Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα
Αν έχεις ένα bleu roi casual φόρεμα, εκμεταλλεύσου το και αντιμετώπισέ το όπως θα έκανες και με ένα μαύρο φόρεμα. Συνδύασέ το με μία ζακέτα σε nude απόχρωση, ένα φουλάρι σε παστέλ απόχρωση και μαύρα παπούτσια σε στιλ brogues, oxfords ή τις κλασικές μπαλαρίνες.
mple forema 3 - Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα
Color blocking ώρα μηδέν! Αν δεν γνωρίζεις ήδη την πολύ γνωστή τάση, σε ενημερώνουμε ότι οι συνδυασμοί ‘αντίθετων’ χρωμάτων είναι ένα από τα πιο hot trends σε κάθε εποχή του χρόνου. Το ιδανικό ‘αντίθετο’ χρώμα του μπλε είναι το πράσινο. Φόρεσε ένα πράσινο παλτό ή καμπαρντίνα πάνω από το φόρεμά σου και δημιούργησε το πιο ενδιαφέρον outfit.
mple forema 4 - Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα
Επένδυσε σε ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα και δεν θα το μετανιώσεις. Το καλοκαίρι φοριέται σκέτο, ενώ το χειμώνα το συνδυάζεις με καλσόν, biker boots και ένα λεπτό cardigan.
mple forema 5 - Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα
Ένα σκούρο μπλε φόρεμα από σατέν ύφασμα σε γραμμή Α, γίνεται ο ιδανικός ‘σύμμαχος’ για τη δουλειά, αλλά και κάθε ‘επίσημη’ εμφάνιση που έχεις να κάνεις και δεν θέλεις να βάλεις μαύρο ακόμα μία φορά.
mple forema 6 - Πώς θα συνδυάσεις το μπλε φόρεμα
Το μπλε στην πιο ‘ανοιχτή’ και παστέλ απόχρωσή του. Ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο, nude γόβες και μία λεπτή καφέ ζώνη συνθέτουν ένα classy outfit.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 4 December 2014