Τα βελούδινα φορέματα της χρονιάς

veloudino forema 5 - Τα βελούδινα φορέματα της χρονιάς

Καθετί βελούδινο μας ‘δυσκολεύει’ και μας κάνει να σκεφτόμαστε πολύ καλά για το αν θα το αγοράσουμε. Από έναν καναπέ μέχρι ένα παλτό ή φόρεμα. Θεωρούμε ότι είναι πολύ δύσκολο στο να καθαριστεί αλλά και να συνδυαστεί σωστά. Συν τοις άλλοις πιστεύουμε ότι είναι ένα αρκετά ‘παλιακό’ ύφασμα που θα μας κάνει να δείχνουμε ντεμοντέ. Το βελούδο δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα, απλώς φέτος αναδεικνύεται όπως ακριβώς του πρέπει και μας ωθεί στο να το αποκτήσουμε αμέσως. Και τι καλύτερο από ένα βελούδινο φόρεμα που θα μας κρατά ζεστές κατά τη διάρκεια του χειμώνα και θα μας κάνει να δείχνουμε (αλλά και να νιώθουμε) glamorous;
veloudino forema 1 - Τα βελούδινα φορέματα της χρονιάς
Το φόρεμα από βελούδο μπορεί να είναι μυστηριώδες αλλά και αρκετά sexy. Το βαθύ σκίσιμο προσδίδει αυτό το sex appeal που θες αλλά το συγκεκριμένο ύφασμα του προσδίδει και ένα ‘συντηρητισμό’.
veloudino forema 2 - Τα βελούδινα φορέματα της χρονιάς
Το χειμωνιάτικο little black dress. Το preppy style, συνδυασμένο με βελούδο, δημιουργεί την εικόνα μίας σοβαρής και επιμελούς μαθήτριας. Με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και ένα εντυπωσιακό κολιέ γίνεσαι μία δυναμική και αποφασιστική γυναίκα.
veloudino forema 3 - Τα βελούδινα φορέματα της χρονιάς
Το κλασικό μαύρο φόρεμα των 90s γίνεται λίγο πιο φουτουριστικό με το σχέδιο από τη μία πλευρά που μας θυμίζει… μισοτελειωμένη κάπα. Με ένα λεπτό μαύρο καλσόν και πέδιλα από βελούδο δημιουργείς ένα βραδινό στιλ με ‘υπόγειο’ sex appeal.
veloudino forema 4 - Τα βελούδινα φορέματα της χρονιάς
H Alexa Chung μας ‘ανοίγει τα μάτια’ με ένα υπέροχο φόρεμα Chanel. Σε αυτή του την εκδοχή, ξεχνάς το πόσο επίσημο μπορεί να γίνει ένα φόρεμα από βελούδο και το βάζεις σε κάθε περίπτωση. Εκπληκτική λεπτομέρεια τα μανίκια από μαύρη δαντέλα.
veloudino forema 5 - Τα βελούδινα φορέματα της χρονιάς
Ένα αρκετά υπερβολικό φόρεμα που όμως όλες θα θέλαμε να βάλουμε κάποια στιγμή. Δεν μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα στην καθημερινότητά σου αλλά είναι ιδανικό ρούχο για την περίοδο των γιορτών και των ρεβεγιόν στα οποία σκοπεύεις να πας.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 13 December 2014