Πώς να φορέσετε χειμωνιάτικα floral φορέματα

xeimoniatika floral foremata 4 - Πώς να φορέσετε χειμωνιάτικα floral φορέματα

Η μουντάδα του χειμώνα μας κάνει πιο μελαγχολικούς. Αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στη διάθεσή μας αλλά και στο ντύσιμο μας. Πολλές φορές, επιλέγουμε σκούρα ρούχα που επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο την ψυχολογία μας. Δείτε λοιπόν πως μπορούμε φέτος τον χειμώνα να φορέσουμε χαρούμενα κομμάτια. Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με τα floral φορέματα.
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε το floral φόρεμα της επιλογής σας. Είτε είναι μίνι είτε μέχρι το γόνατο, θα δώσει νέα πνοή στην χειμωνιάτικη εμφάνισή σας. Το ντύσιμο αυτό είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, είτε casual είτε πιο επίσημη. Τα αξεσουάρ αλλά και τα παπούτσια που θα επιλέξουμε θα κάνουν τη διαφορά. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το χτένισμα και το μακιγιάζ.

xeimoniatika floral foremata 1 - Πώς να φορέσετε χειμωνιάτικα floral φορέματα
Έπειτα, επιλέξτε το πανωφόρι που θα συνοδεύσει το σύνολο. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα δερμάτινο τζάκετ, σε ένα πλεκτό cardigan ή ένα γούνινο γιλέκο. Ανάλογα με το κρύο αλλά και τις προτιμήσεις σας, θα βρείτε το κατάλληλο πανωφόρι.
xeimoniatika floral foremata 2 - Πώς να φορέσετε χειμωνιάτικα floral φορέματα
Πρέπει επίσης να επιλέξετε όμορφα και ζεστά αξεσουάρ. Ένα ογκώδες, πλεκτό κασκόλ, ένας σκούφος ή ένα ζευγάρι γάντια είναι ότι πρέπει.
xeimoniatika floral foremata 3 - Πώς να φορέσετε χειμωνιάτικα floral φορέματα
Τα παπούτσια που θα φορέσετε πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ που θέλετε να δώσετε στην εμφάνισή σας. Στις επιλογές σας περιλαμβάνονται οι knee high μπότες, τα booties ή τα ankle boots.
Ωραίο στυλ θα δώσει και το κατάλληλο καλσόν. Επιλέξτε σκούρα καλσόν, στο χρώμα του δέρματος ή δαντελένια για ένα πιο ρομαντικό ντύσιμο.
xeimoniatika floral foremata 4 - Πώς να φορέσετε χειμωνιάτικα floral φορέματα
Φορέστε ένα floral φόρεμα σε ένα ρομαντικό ραντεβού, σε έναν καφέ με τις φίλες σας ή μία βόλτα στο κέντρο της πόλης. Το σίγουρο είναι πως το ντύσιμο σας θα αναδειχθεί σημαντικά και θα ξεφύγετε από την μουντάδα των βαρετών, σκουρόχρωμων ρούχων.
xeimoniatika floral foremata 5 - Πώς να φορέσετε χειμωνιάτικα floral φορέματα
Δώστε floral νότες στην εμφάνισή σας και απολαύστε με στυλ κάθε χειμωνιάτικη μέρα!


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 2 December 2014