Βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για τον χειμώνα

right dress for the winter 2 - Βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για τον χειμώνα

Ο χειμώνας πλησιάζει γρήγορα. Πρέπει να ντυθούμε ζεστά και ταυτόχρονα κομψά. Αγαπάμε πολύ τα φορέματα και ανυπομονούμε πολύ να τα φορέσουμε τον φετινό χειμώνα. Δείτε μερικές ιδέες ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο φόρεμα το οποίο ταιριάζει με το στυλ σας.
Η πρώτη σας επιλογή είναι ένα κοντό φόρεμα μέχρι τους μηρούς. Έχει μανίκια σε ¾ και κολακεύει ιδιαίτερα τη μέση. Συνδυάστε το με high knee μπότες και ένα υπερμέγεθες κασκόλ. Φορέστε επίσης ένα πλεκτό cardigan το οποί θα σας κρατήσει ζεστές.
right dress for the winter 5 - Βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για τον χειμώνα
Μπορείτε να επιλέξετε επίσης ένα ρομαντικό φόρεμα σε αποχρώσεις του μπεζ ή του ιβουάρ. Αν διαλέξετε ένα λεπτό ύφασμα, φορέστε μία ζεστή ζακέτα καθώς και σκούρο καλσόν. Επιλέξτε ένα γλυκό μενταγιόν και αφήστε τα μαλλιά σας σε ανάλαφρες μπούκλες. Φορέστε με booties ή γόβες σε ανάλογα χρώματα.
right dress for the winter 1 - Βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για τον χειμώνα
Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, φορέστε ένα μάλλινο φόρεμα σε συνδυασμό με μάλλινο καλσόν, χοντρά γάντια και κασκόλ. Η εμφάνιση αυτή είναι ιδανική για κάθε περίπτωση. Μη διστάσετε να την εφαρμόσετε τόσο στο γραφείο όσο και σε έναν καφέ με τις φίλες σας.
right dress for the winter 4 - Βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για τον χειμώνα
Μας αρέσει ιδιαίτερα το μαύρο φόρεμα του οίκου Marc Jacobs. Δίνει σοφιστικέ χαρακτήρα χωρίς όμως να παραμελεί την θηλυκή μας πλευρά. Συνδυάστε με ψηλοτάκουνες μπότες και πολλά κοσμήματα, κατά προτίμηση χρυσά. Δώστε κύρος στην εμφάνιση σας με μία ογκώδη τσάντα σε χρώματα όπως το βυσσινί, το μωβ ή το κυπαρισσί. Επίσης, ένα απλό χτένισμα είναι ότι πρέπει για να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας.
right dress for the winter 3 - Βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για τον χειμώνα
Τέλος, επιλέξτε το κατάλληλο φόρεμα για μία βραδινή έξοδο. Ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με λεπτομέρειες όπως ένα κέντημα ή χάντρες είναι το ιδανικό. Σαφώς και θα επιλέξετε κοντό φόρεμα το οποίο θα κολακεύει τα πόδια σας. Φορέστε γόβες, μαζέψτε τα μαλλιά σας, φορέστε βαριά σκουλαρίκια και βαφτείτε έντονα. Το αποτέλεσμα θα είναι απλά μαγευτικό!
right dress for the winter 2 - Βρείτε το κατάλληλο φόρεμα για τον χειμώνα


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 7 November 2014