Βραδινά φορέματα Zara Φθινόπωρο 2014

foremata zara ftinoporo 2014 6 - Βραδινά φορέματα Zara Φθινόπωρο 2014

Το Zara υποδέχεται το φθινόπωρο με μια υπέροχη συλλογή από φορέματα μονόχρωμα αλλά και τυπώματα. Τα prints είναι πολύ μόδα τις τελευταίες σεζόν, φορέθηκαν πολύ το καλοκαίρι, και από οτι φαίνεται θα να συνοδέψουν και στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις. Η νέα κολεξιόν Zara φορεμάτων χωρίζεται σε 3 σειρές, Printed, Plain και Trf, δηλαδή με τυπώματα, απλή και Trf που περιλαμβάνει πιο trendy κομμάτια και απευθύνεται σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας.

Στη σειρά printed τα φορέματα στολίζονται με δαντέλα, έχουν κοντά αλλά και μακριά μανίκια, μοτίβα που παίζουν κυρίως στους τόνους του μαύρου – λευκού αλλά και ρομαντικά φθινοπωρινά φλοράλ σχέδια. Τα φορέματα τη συλλογής έχουν μήκος μέχρι το γόνατο ή και πιο κοντά και είναι ιδανικά για να φορεθούν από το πρωί στην δουλειά μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο.

Τα μονόχρωμα φορέματα της συλλογής plain προσφέρουν μεγαλύτερη ευχρηστία και πολυμορφικότητα για τη γκαρνταρόμπα μας καθώς μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ και χρώματα σε σακάκι – φουλάρι – τσάντα – παπούτσια και το αποτέλεσμα να είναι κάθε φορά εντελώς διαφορετικό. Τα μαύρα και μπορντό φορέματα με το κλασικό shift κόψιμο και τα κοντά μανικάκια είναι ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας αλλά και για κάθε επίσημη εμφάνιση, συνδυασμένα με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Νέο trend για το φετινό φθινόπωρο από τα Zara είναι τα φορέματα με δερματίνη που αγκαλιάζουν όμορφα και αναδεικνύουν το σώμα.

Στιλιστικό tip : Αν επιλέξεις να τα φορέσεις απέφυγε οτιδήποτε άλλο με όψη δέρματος στο look σου, όπως δερμάτινο σακάκι, δερμάτινες γόβες κτλ. Είναι προτιμότερο να ποντάρεις σε πιο απαλά υλικά όπως ύφασμα, μαλλί, σουέτ ή και μεταλλικά στοιχεία για glam αποτέλεσμα.

Η σειρά TRF του Zara περιλαμβάνει φορέματα με πιο νεανικό ύφος. Casual φορέματα σε μαυρο χρώμα και με τυπώματα, bodycon φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα και απαιτούν ιδανικές αναλογίες για να φορεθούν, διαφάνειες για βραδυνό look Και δαντέλες μ ρομαντικό χαρακτήρα αποτελούν τα φορέματα της συλλογής Zara για το Φθινόπωρο 2014.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 4 September 2014