X
    Categories: All day

5 μίνι floral φορέματα για το καλοκαίρι

Τα floral φορέματα φοριούνται και το χειμώνα, αλλά είναι βέβαιο ότι η έναρξη του καλοκαιριού σηματοδοτεί το floral και άλλα πολύχρωμα prints που φοράμε σε ρούχα αλλά και αξεσουάρ. Τώρα είναι και ο καιρός για να βάλεις το floral σε χαριτωμένα κοντά φορεματάκια, σορτς αλλά και πιο casual tops.

Πάμε να δούμε πώς μπορείς να βάλεις μίνι floral φορέματα με μπόλικο στιλ.

Το μίνι floral φόρεμα σε λευκή βάση και floral σχέδια είναι ένα υπέροχο ρούχο για καλοκαιρινές δροσερές εμφανίσεις. Το χαμηλό ντεκολτέ ενδείκνυται για κορίτσια με μικρό στήθος ώστε να μην δείχνει ‘δεύτερο’. Συνδύασέ το με δερμάτινα σανδάλια και ένα λευκό headband.

Ένα μίνι φόρεμα με γαλάζιο floral μπορεί να γίνει μία πολύ casual επιλογή αν το φορέσεις με αθλητικά παπούτσια και ένα denim jacket. Ή μπορείς να το κάνεις πιο θηλυκό με ένα μπλε ηλεκτρίκ καπέλο fedora, δερμάτινα λευκά flatforms και ένα μεγάλο δερμάτινο φάκελο.

Ας γίνουμε 90s που είναι και πάλι στη μόδα και ταιριάζει πολύ σε νέες γυναίκες. Βάλε ένα skater μαύρο φόρεμα με κίτρινες μαργαρίτες και δημιούργησε ένα 90s σύνολο με μαύρα biker boots, λευκά αθλητικά παπούτσια ή δερμάτινα σανδάλια και ένα μακρύ τζιν μπουφάν.

Υιοθέτησε τη φαρδιά και chic εκδοχή του floral φορέματος που είναι τέλεια για τη δουλειά. Μπορεί να γίνει πολύ chic με ένα ζευγάρι λευκά ή nude πέδιλα, ένα μακρύ λευκό σακάκι ή γιλέκο και ένα ζευγάρι πέρλες σκουλαρίκια. Εναλλακτικά, κάνε mix and match με ριγέ μπαλαρίνες και ένα τζιν γιλέκο.

Ένα υπέροχο μίνι floral φόρεμα με σχέδιο ανθισμένης αμυγδαλιάς σε γαλάζιο φόντο. Είναι ιδανικό να το φορέσεις σε όλες τις περιστάσεις που θέλεις να φαίνεται καλοντυμένη και με στυλ, οπως ένας καλοκαιρινός γάμος ή μια βραδινή έξοδος. Συνδύασέ το με γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα σε γαλάζιο, απαλό ροζ ή πράσινο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look με μία μικρή τσάντα, ρετρό γυαλιά ηλίου και ένα chic σακάκι σε παστέλ ροζ.

Katerina:
Related Post