X
    Categories: Casual

Πώς να βάλεις ένα casual λευκό φόρεμα το καλοκαίρι

Το λευκό είναι το αγαπημένο μας χρώμα, ειδικά όταν έρχεται το καλοκαίρι. Το φοράμε σε απλά t-shirts, σε ψηλόμεσα παντελόνια, σε ρομαντικές φούστες αλλά και σε κλασικά φορέματα. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά λευκά φορέματα που είναι casual και μπορούν να φορεθούν όλη τη μέρα με εναλλαγές στα αξεσουάρ, ανάλογα με την περίσταση. Ένα casual λευκό φόρεμα μπορεί να φορεθεί τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές με στυλ.

Ένα κοντομάνικο casual λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο είναι μία άνετη επιλογή που μπορείς να βάλεις στη δουλειά με μπεζ γόβες και μία oversized τσάντα ή μπορείς να βάλεις σε mix and match style με λευκά αθλητικά παπούτσια, ένα μακρύ τζιν γιλέκο και ένα παστέλ καπέλο fedora.

 

To ασύμμετρο λευκό φόρεμα από ελαφρύ ζέρσει που μπορείς να βάλεις στις διακοπές πάνω από το μαγιό σου ή στην πόλη με ένα ψηλόμεσο σορτς και ένα cropped top από μέσα. Ολοκλήρωσε το outfit με αρχαιοελληνικά σανδάλια ή μπαλαρίνες, ένα chic shoulder bag, ρετρό γυαλιά ηλίου και ένα statement κολιέ με κρόσσια.

Λατρεύουμε τα φορέματα με κουμπιά γιατί είναι πρακτικά και άκρως θηλυκά. Το συγκεκριμένο λευκό φόρεμα έχει πολύ λεπτές τιράντες, μακρύ μήκος και κλασική γραμμή. Το χρειάζεσαι ώστε να το φοράς με ρετρό πέδιλα και σακάκι στο γραφείο ή για να κάνεις mix and match με sneakers, ένα τζιν γιλέκο και floral headband.

Μία εξαιρετική επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας. Το κοντομάνικο λευκό φόρεμα σε midi μήκος και χαλαρή γραμμή είναι ναι μεν casual αλλά εσύ μπορείς να το κάνεις super chic με animal print εσπαντρίγες, μία oversized τσάντα και ένα μακρύ σικάτο σακάκι σε παστέλ απόχρωση.

Το λευκό φαρδύ φόρεμα, σε στιλ τουνίκ, είναι μία casual καλοκαιρινή επιλογή που μπορείς να προσαρμόσεις στο δικό σου ύφος. Κάνε το πιο chic με μία χρυσή μεταλλική ζώνη και ίδια σανδάλια ή φόρεσέ το στη δουλειά με ένα μεσάτο σακάκι, μία δερμάτινη ζώνη και κλασικές παστέλ γόβες.

Katerina:
Related Post