Λευκό φόρεμα για ανοιξιάτικες εμφανίσεις

lefko forema 5 - Λευκό φόρεμα για ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη μας εποχή. Μία ακαταμάχητα ρομαντική διάθεση μας κατακλύζει και δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Αγαπάμε τον ζεστό ήλιο, τα πολύχρωμα λουλούδια και τις εκδρομές που μπορούμε να κάνουμε. Ένα λευκό φόρεμα είναι ότι πρέπει για να εκφράσουμε την χαλαρή ανοιξιάτικη διάθεσή μας. Δείτε μερικές ιδέες κα επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.
Ένα λευκό φόρεμα με τρυπητή λεπτομέρεια από δαντέλα στη μέση και στο τελείωμα είναι το ιδανικό ρούχο για την άνοιξη. Ταιριάζει κυριολεκτικά με κάθε παπούτσι, από τα αθλητικά μας sneakers μέχρι κομψές χρωματιστές γόβες ή μπαλαρίνες. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά, σε ένα χαλαρό look και απολαύστε στο πλήρες μία απογευματινή βόλτα.
lefko forema 1 - Λευκό φόρεμα για ανοιξιάτικες εμφανίσεις
Ένα λευκό maxi στράπλες φόρεμα είναι το πιο κατάλληλο για ρομαντικές βραδινές εξόδους. Συνδυάστε το με ένα λευκό μακρυμάνικο cardigan και μία δερμάτινη ζώνη. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα σφιχτό chignon και βαφτείτε με ουδέτερες αποχρώσεις.
lefko forema 2 - Λευκό φόρεμα για ανοιξιάτικες εμφανίσεις
Ένα μποέμικο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και πλεκτή λεπτομέρεια θα αναδείξει τη σιλουέτα σας και θα ταιριάξει απόλυτα με την χαλαρή ανοιξιάτικη διάθεση. Συνδυάστε το με γλυκές μπαλαρίνες ή σανδάλια και αφήστε τα μακριά μαλλιά σας λυτά. Επιλέξτε όμορφα μενταγιόν για το λαιμό ώστε να τελειοποιήσετε την εμφάνιση.
lefko forema 3 - Λευκό φόρεμα για ανοιξιάτικες εμφανίσεις
Πόσο αγαπήσαμε το παρακάτω φόρεμα! Αποτελεί αντιπροσωπευτικό ρούχο του vintage style! Μας άρεσε πολύ η polka dot λεπτομέρεια στα διάφανα μανίκια, τα οποία είναι σε στυλ τρία τέταρτα. Στις προσεχείς ανοιξιάτικες εμφανίσεις, θα το φορούσαμε με χρωματιστές γόβες και ασορτί φάκελο, κατά προτίμηση ένα έντονο χρώμα όπως το φούξια.
lefko forema 4 - Λευκό φόρεμα για ανοιξιάτικες εμφανίσεις
Τέλος, μπορείτε να φορέσετε ένα στενό λευκό φόρεμα, το οποίο θα τονίσει με υπέροχο τρόπο τις πλούσιες καμπύλες σας. Συνδυάστε το με ένα γλυκό σακάκι σε baby pink απόχρωση, ένα statement κολιέ και φλοράλ peep- toe γόβες. Είναι σίγουρο πως και την φετινή άνοιξη θα κλέψετε την παράσταση!
lefko forema 5 - Λευκό φόρεμα για ανοιξιάτικες εμφανίσεις


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 14 February 2015