X
    Categories: Evening

5 τρόποι να βάλεις καλοκαιρινό φόρεμα από δαντέλα

Η δαντέλα είναι ένα ύφασμα που μπορείς να βάλεις όλο το χρόνο. Ενδείκνυται συνήθως για επίσημες περιστάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και έξυπνο mix and match με sneakers ή τζιν μπουφάν. Εάν θες να είσαι στη μόδα αυτό το καλοκαίρι, αντίγραψε τα παρακάτω σύνολα με υπέροχα φορέματα από δαντέλα.

Το κουφετί φόρεμα με λεπτές τιράντες μπορεί να γίνει ακόμα πιο θηλυκό με δαντέλα στο τελείωμα και στο στήθος. Συνδύασε με ρετρό πέδιλα με χρυσά τρουκς και απόφυγε τα περιττά κοσμήματα. Ολοκλήρωσε το look με ένα κουφετί clutch bag και ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια.

Ένα αμάνικο φόρεμα από δαντέλα σε γραμμή Α κολακεύει όλους τους σωματότυπους και ύψη. Φόρεσέ το σε μωβ ή κόκκινο και ξεχώρισε χωρίς προσπάθεια. Συνδύασε με λευκά ή μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και πιάσε τα μαλλιά σου μία χαλαρή αλογοουρά. Βάλε ένα statement κολιέ σε παστέλ και πρόσθεσε ένα κοντό ζακετάκι.

Ένα μίνι λευκό φόρεμα από δαντέλα είναι ένα αρκετά glamorous item. Αν όμως το συνδυάσεις με ένα τζιν μπουφανάκι και λευκά sneakers, έχεις ένα τέλειο mix and match για όλες τις ώρες που ταιριάζει σ ενεαρές γυναίκες. Πρόσθεσε ένα ξύλινο βραχιόλι ή γεωμετρικό κολιέ.

Ένα pencil φόρεμα από δαντέλα σε παστέλ αποχρώσεις είναι ό,τι πρέπει για βραδινές περιστάσεις και για τη δουλειά. Συνδύασε με μυτερές κουφετί γόβες και κράτησε ένα λευκό δερμάτινο φάκελο. Ένα ζευγάρι πέρλες σκουλαρίκια και ένα κομψό δαχτυλίδι προσθέτουν θηλυκότητα.

Ένα κοντομάνικο λευκό φόρεμα από δαντέλα είναι μάλλον η πιο girly επιλογή και είναι μία καλή επένδυση γιατί δεν τίθεται ποτέ εκτός μόδας. Κάνε mix and match με παστέλ μπαλαρίνες ή αθλητικά παπούτσια και ένα τζιν μπουφάν ή γίνε απόλυτα θηλυκή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μεταλλικά πέδιλα, ένα λευκό headband και ένα παστέλ clutch bag. Οι μικρές σημαντικές λεπτομέρειες είναι το ροζ μανικιούρ και το μαύρο eyeliner.

Katerina:
Related Post