X
    Categories: Evening

Βραδινά φορέματα Zara pre-fall 2017

Είναι τώρα που η χαρά των εκπτώσεων έχει πια περάσει και είμαστε ήδη ή γυρίζουμε από τις καλοκαιρινές διακοπές που αναζητούμε μια ανανέωση, κάτι διαφορετικό ένα νέο ενδιαφέρων. Το αγαπημένο Zara ξέρει καλά και ήδη από τις αρχές Αυγούστου λανσάρει ήδη τη νέα συλλογή με τα νέα φθινοπωρινά κομμάτια. 

Στα ράφια με τις νέες κυκλοφορίες θα βρεις τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα που μπορείς να φορέσεις κάθε μέρα και τιμές προσιτές.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίσαμε τα πιο όμορφα βραδινά φορέματα Zara pre-fall 2017 που μπορείς να φορέσεις σε μια βραδινή έξοδο ή και μια πιο επίσημη περίσταση όπως ένας γάμος ή μια βάφτιση ανάλογα με το στιλ σου.

Φόρεμα με ακάλυπτους ώμους,  ελαστικό ντεκολτέ και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα με φινίρισμα με ασύμμετρο βολάν. Κάτω μέρος με τελείωμα σε φαρδύ βολάν.

Ασύμμετρο κόκκινο φόρεμα Zara με λεπτομέρεια με βολάν στο στήθος. Άνοιγμα στο πίσω κάτω μέρος.

Βελούδινο μίνι φόρεμα Zara σε μαύρο χρώμα με ζώνη στη μέση.

Φόρεμα με βαθύ V ντεκολτέ και τιράντες. Ραφή κάτω από το στήθος και γραμμή εβαζέ πλισέ. Άνοιγμα V στην πλάτη. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ.

Φόρεμα από τούλι με πούλιες. Στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια με βολάν στη μέση.

Φόρεμα με πούλιες με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Φόδρα. Κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Μίνι βραδινό φόρεμα Zara με δαντέλα, γιακά τύπου μάο και μακρύ μανίκι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε βολάν. Φαρδύ βολάν στο κάτω μέρος. Κλείσιμο πίσω με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Τα βραδινά φορέματα Zara Μπορείτε να βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα καθώς και στο e-shop της εταιρίας https://www.zara.com/gr/

Katerina:
Related Post