X
    Categories: All day

Τα πιο στιλάτα κουφετί φορέματα για ρομαντικό styling

To κουφετί είναι αναμφισβήτητα το πιο ρομαντικό και κοριτσίστικο χρώμα που μπορείς να βάλεις. Είναι διαχρονική αξία και το φοράς στη δουλειά, σε ρομαντικά ραντεβού αλλά και όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Εμείς επιλέξαμε στιλάτα κουφετί φορέματα που είναι η πιο θηλυκή και ασφαλής επιλογή για όλες τις ώρες.

Ένα κοντό φόρεμα με κοντές τιράντες είναι μία σούπερ μοδάτη επιλογή για όλες τις ώρες. Φόρεσέ το με ένα λευκό cropped top και λευκά sneakers για casual look ή κάνε έξυπνο color block με κόκκινα πέδιλα ή ένα παστέλ κίτρινο σακάκι. Ένα ζευγάρι πέρλες είναι το μοναδικό chic αξεσουάρ.

Η δαντέλα στα midi cocktail φορέματα είναι ρομαντική αλλά δεν θα την βάλεις μόνο σε γάμους. Αν είσαι σύγχρονη fashionista, κάνε mix and match με λευκά sneakers και ένα μονόχρωμο κιμονό. Εάν είσαι κλασική ή σκοπεύεις να πας σε γάμο, φόρεσέ το με λευκές μυτερές γόβες ή ασημί πέδιλα.

Το κοντομάνικο κουφετί φόρεμα με κοντά μανίκια σε ίσια γραμμή είναι το σωστό ρούχο για το γραφείο αν το βάλεις με δερμάτινα καφέ πέδιλα ή άνετες πλατφόρμες. Αν πάλι θέλεις να κάνεις statement εμφάνιση, φόρεσε λευκά αθλητικά παπούτσια και βάλε ένα floral headband στα μαλλιά. Η animal print τσάντα είναι ένα θηλυκό αξεσουάρ.

Η απόλυτη επιλογή για fashionistas σε κάθε ηλικία. Το midi κουφετί φόρεμα με κοντά μανικάκια και κουμπιά στο πάνω μέρος του ρούχου. Πρόσθεσε μία λεπτή δερμάτινη ζώνη σε καφέ ή μεταλλικό χρυσό και φόρεσε ψηλοτάκουνα δερμάτινα δετά σανδάλια σε καφέ ή μπεζ για ασφαλές αποτέλεσμα.

Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως φόρεμα για τένις. Λιτό και μίνιμαλ, με πιέτες στο κομμάτι της φούστας και φυσικά σε υπέροχο κουφετί. Φόρεσέ το σαν τενίστρια με λευκά αθλητικά ή sneakers και ένα ελαφρύ πουλοβεράκι ή glam it up με χρυσά πέδιλα και ένα μακρύ sequin γιλέκο.

Katerina:
Related Post