X

Φορέστε suede φούστα την άνοιξη

Η άνοιξη μπήκε και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα νέα trends. Οι σχεδιαστές μόδας είχαν και φέτος πολλές ιδέες και μία που ξεχωρίσαμε είναι η suede φούστα. Είναι πολύ κομψή και μπορούμε να την βρούμε σε όλα τα μήκη.

Δείτε μερικές ιδέες και φορέστε την suede φούστα με μεγάλη επιτυχία.

Μας άρεσε πολύ η suede φούστα Derek Lam, που φτάνει μέχρι το γόνατο. Μας άρεσε ο συνδυασμός των τριών χρωμάτων, τα γλυκά σχέδια και η καφέ δερμάτινη ζώνη. Συνδυάστε την με εκκεντρικά παπούτσια σε preppy style, όπως έκανε και ο οίκος Derek Lam.


Εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια τις ενδυματολογικές επιλογές της Olivia Palermo και επικροτούμε την επόμενη. Αγαπήσαμε την suede midi φούστα με τα κρόσσια, του οίκου Michael Kors, την οποία συνδύασε με suede καφέ πουκάμισο, με μανίκι σε τρία τέταρτα και δερμάτινη τσάντα με κρόσσια. Μία παρόμοια φούστα πρέπει να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας την άνοιξη.



Τι θα λέγατε για το βαθύ μπλε της suede φούστας του οίκου Ermanno Scervino; Είναι απλά υπέροχο και ταιριάζει τέλεια με την ανοιξιάτικη διάθεσή μας. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα την λεπτομέρεια με τις μικρές ζώνες στη μέση αλλά και το σκίσιμο, που φτάνει μέχρι τον μηρό.



Φορέστε μία μίνι suede φούστα με ένα λευκό τοπάκι με άνοιγμα στα πλάγια. Φορέστε μαύρη δαντέλα από μέσα και αναδείξτε την θηλυκότητά σας στο πλήρες. Συνδυάστε με μποέμικα αξεσουάρ, χτένισμα σε φυσικό look και δερμάτινα σανδάλια ή espadrilles. Είναι σίγουρο πως θα δείξετε υπέροχη και θα απολαύσετε κάθε ανοιξιάτικη μέρα που έχετε μπροστά σας!



Τέλος, την φετινή άνοιξη πρέπει δοκιμάσετε μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και στα outfit που φοράς στη δουλειά. Συνδυάστε μία καφέ suede φούστα με ένα κυπαρισσί λεπτό πουκάμισο και μπορντό τσάντα. Αφήστε τα μαλλιά λυτά και τονίστε τα χείλη με lip gloss. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μαγευτικό και θα σας κάνει να δείχνετε πανέμορφες!

Katerina:
Related Post