X
    Categories: Casual

Πώς να βάλεις φόρεμα με δαντέλα με casual τρόπο

Μπορεί η δαντέλα να θεωρείται ένα πολύ ιδιαίτερο και πολυτελές υλικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την βάζεις μόνο σε γάμους ή ιδιαίτερα events. Η μόδα εξελίσσεται και σου επιτρέπει να βάλεις επίσημα ρούχα με πιο casual τρόπους και να τα προσαρμόσεις στο δικό σου ύφος. Σήμερα θα ανακαλύψουμε τα φορέματα από δαντέλα και τους πιο στιλάτους συνδυασμούς.

Ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα σε μεσαίο μήκος μπορεί να μοιάζει με νυφικό αλλά εμείς θα το κάνουμε πολύ πιο casual με ένα cropped τζιν μπουφάν και σανδάλια. Ή μπορείς να κάνεις mix and match με ένα λεπτό bomber jacket και κλασικά sneakers. Το παστέλ backpack ή μία ψάθινη τσάντα ώμου είναι το μόνο απαραίτητο αξεσουάρ.

Ένα κοντό λευκό φόρεμα με δαντέλα μπορεί να γίνει μέρος της δουλειάς σου ή ενός χαλαρού καφέ με την κολλητή σου αν το συνδυάσεις με δερμάτινα σανδάλια, μία κομψή μεγάλη τσάντα και ένα μακρύ κιμονό ή ένα military jacket.

Ένα κοντό φόρεμα με δαντέλα σε γραμμή Α μπορεί να γίνει ένα κοριτσίστικο item για όλες τις ώρες. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και φόρεσέ το με μία λεπτή δερμάτινη ζώνη και κάνε mix and match με λευκά sneakers. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα μακρύ τζιν γιλέκο και ένα λευκό headband.

Ένα σούπερ μοδάτο φόρεμα με δαντέλα σε fun χρώμα που σε κάνει να νιώθεις πιο θηλυκή από ποτέ. Εννοείται ότι μπορείς να το βάλεις με επίσημο τρόπο, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα casual garments. Ένα έξυπνο mix and match περιλαμβάνει μπαλαρίνες, λευκά flatforms ή sneakers και ένα τζιν μπουφανάκι.

Το μαύρο φόρεμα με δαντέλα και κίνηση στο κομμάτι της φούστας είναι πολύ θηλυκό και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Συνδύασέ το με μία δερμάτινη ζώνη, παστέλ oxfords ή converse και ένα ψάθινο καπέλο fedora. Ολοκλήρωσε το look με ένα fun necklace.

Katerina:
Related Post