X
    Categories: Evening

Εντυπωσίασε τους πάντες με ένα μεταλλιζέ φόρεμα

Το μεταλλιζέ στιλ στα ρούχα είναι μία από τις πιο hot προτάσεις για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αν επιλέξεις το σωστό ρούχο ή αξεσουάρ. Το παν είναι να κρατήσεις όλο το σύνολο minimal και να μην το παρακάνεις με κοσμήματα ή prints. Εμείς επενδύουμε σε ένα μεταλλιζέ φόρεμα που ταιριάζει περισσότερο σε νεαρές ηλικίες και σου δίνουμε τα σωστά tips για accessorizing.

Το σωστό μεταλλιζέ φόρεμα για ιδιαίτερα events που όμως δεν είναι too much. Το ασημί είναι τέλειο ακόμα και για πολύ λευκές επιδερμίδες και αυτό το μήκος είναι όσο girly χρειάζεται. Συνδύασέ το με λευκά πέδιλα ή δερμάτινες πλατφόρμες και ένα ξύλινο statement βραχιόλι.

Ένα wrap φόρεμα είναι ιδανικό για κάθε ηλικία και η χρυσή μεταλλιζέ απόχρωση είναι τέλεια για ιδιαίτερα events και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Φόρεσέ το με λευκά πέδιλα ή γόβες και ένα δερμάτινο φάκελο στο ίδιο χρώμα. Το μοναδικό chic αξεσουάρ είναι τα σκουλαρίκια πέρλες.

Αν θέλεις να κάνεις μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση, τότε πρέπει να δοκιμάσεις ένα πιο ιδιαίτερο φόρεμα που τραβά όλα τα βλέμματα και κάνει τη διαφορά. Το βραδινό μακρύ φόρεμα Zuhair Murad σε χρυσό  και μπεζ με λεπτά τιραντάκια και διαφάνεια στα πόδια θα κλέψει την παράσταση. Ολοκλήρωσε το look με μπεζ ή χρυσά πέδιλα και πολλά minimal δαχτυλίδια.

Το μεταλλιζέ ροζ φόρεμα σε μήκος μέχρι το γόνατο και ίσια γραμμή είναι ένα ρούχο που μπορείς να βάλεις ακόμα και στη δουλειά αν ακολουθήσεις τα tips μας. Συνδύασε με κλασικές γόβες και ένα κομψό λευκό σακάκι και ένα αυστηρό κότσο. Εναλλακτικά, βάλε δετά μαύρα πέδιλα και κράτα ένα δερμάτινο φάκελο σε παστέλ αποχρώσεις.

Αν αγαπάς το λευκό ή το ασημί, μπορείς να επενδύσεις σε ένα αμάνικο pencil φόρεμα που έχει μεταλλιζέ λεπτομέρειες σε διάφορες αποχρώσεις και να το βάλεις με μοντέρνα πέδιλα ή μεταλλικές μπαλαρίνες και να το συνδυάσεις με εντυπωσιακό κραγιόν.

Katerina:
Related Post