X
    Categories: All day

Πώς να βάλεις φόρεμα με κρόσσια το καλοκαίρι

Τα κρόσσια είναι ένα από τα πιο boho και αγαπημένα μας αξεσουάρ για φέτος. Μπορείς να τα υιοθετήσεις σε αξεσουάρ ή σε ρούχα αλλά οφείλεις να το κάνεις με στιλάτο τρόπο. Το θέμα δεν είναι να είσαι θύμα της μόδας αντιγράφοντας τα πάντα αλλά να προσαρμόσεις πάνω σου τα trends που σου αρέσουν. Ας δούμε πως κι εσύ μπορείς να φορέσεις ένα φόρεμα με κρόσσια φέτος το καλοκαίρι με στυλ.

Το μακρύ λευκό φόρεμα με κρόσσια στο τελείωμα αλλά και στη μέση του ρούχου. Είναι όσο casual χρειάζεται αλλά με αρκετή θηλυκότητα. Μπορείς να το συνδυάσεις με δετά πέδιλα μέχρι τη γάμπα και ένα μακρύ denim γιλέκο ή να του δώσεις ένα boho look με ένα καπέλο fedora και floral κιμονό.

Ένα γκρι casual φόρεμα σε κλασικό μήκος δείχνει πολύ πιο ενδιαφέρον και stylish αν έχει μακριά κρόσσια από πάνω. Μπορείς να το βάλεις στο γραφείο με παστέλ μπαλαρίνες και ένα λευκό σακάκι ή να το κάνεις πιο glamorous με μαύρο sequin γιλέκο και ψηλοτάκουνα λευκά πέδιλα.

Η τέλεια επιλογή για κορίτσια που είναι κλασικά και μίνιμαλ αλλά θέλουν ένα fun twist. Πέτυχέ το με ένα ριγέ crochet φόρεμα σε ίδια χρώματα, κοντά λευκά κρόσσια τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος και λευκά πέδιλα ή flatforms.

To ελαφρύ σουέντ φόρεμα είναι τέλειο και για το καλοκαίρι. Το κόκκινο ή ροζ είναι τα ιδανικά χρώματα για όλες τις ώρες και τα μακριά κρόσσια δίνουν ένα ιδιαίτερο twist στη συνολική εμφάνιση. Φόρεσέ το με λευκά δερμάτινα flatforms ή με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα λευκό headband.

Το απόλυτο φόρεμα για νεαρές γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα και θέλουν να είναι εντυπωσιακές όλη μέρα. Το κουφετί φόρεμα με κρόσσια είναι υπέροχο για γάμους και ανάλογα events με λευκά πέδιλα και χαλαρό κότσο ή για να κάνεις mix and match με sneakers και ένα τζιν γιλέκο.

Katerina:
Related Post