X
    Categories: Casual

Πώς να βάλεις ένα καλοκαιρινό ρετρό φόρεμα

Το ρετρό είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια και είναι η πρώτη επιλογή πολλών γυναικών που δεν τους αρέσει το αθλητικό στιλ. Είναι πολύ εύκολο να βρεις ένα ρετρό φόρεμα, αλλά όχι και τόσο να το βάλεις σωστά. Μπορείς να είσαι απλή και chic ή να κάνεις έξυπνο mix and match με πιο μοντέρνα παπούτσια ή αξεσουάρ.

Το κοντομάνικο μίνι ρετρό φόρεμα σε κλασική γραμμή και μπλε απόχρωση είναι μία safe επιλογή για κάθε νεαρή ηλικία. Οι μικρές άγκυρες κάνουν το look σου ακόμα πιο καλοκαιρινό και παιχνιδιάρικο. Κράτα το ρετρό με ένα ψάθινο καπέλο, ένα δερμάτινο shoulder bag και παστέλ μπαλαρίνες.

Αν δεν είναι το καρό το πιο ρετρό print που θα βάλεις, τότε ποιό είναι; Αν είναι σε ένα midi cocktail φόρεμα, τότε έχεις ένα τέλειο all day ρούχο που μπορείς να βάλεις στο γραφείο με pointy γόβες και μία κλασική τσάντα ή να το κάνεις πιο βραδινό με δετά μαύρα πέδιλα και statement σκουλαρίκια.

Το ρετρό φόρεμα συνήθως είναι και pin up. Ένα αμάνικο κίτρινο φόρεμα σε Α γραμμή και πιέτες μπορεί να φορεθεί με κόκκινα ή χρυσά πέδιλα και να σε κάνει να μοιάζεις σαν να βγήκες από τα 50s. Ολοκλήρωσε το look με ένα floral μαντίλι στα μαλλιά και κατακόκκινο κραγιόν.

Το λευκό είναι το πιο αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα γιατί τονίζει το μαύρισμά μας και μας κάνει να νιώθουμε πιο αέρινες. Το midi ρετρό φόρεμα από δαντέλα ή crochet δείχνει υπέροχο με μία δερμάτινη καφέ ζώνη και δερμάτινα πέδιλα με ξύλινο τακούνι.

Αυτή είναι η πιο απλή και casual επιλογή για κορίτσια που αγαπούν το ρετρό αλλά που θέλουν να το προσαρμόσουν στο σήμερα. Είναι κοντό, πουά και βαμβακερό ρετρό φόρεμα. Φόρεσέ το με παστέλ μπαλαρίνες και ένα denim γιλέκο ή ντύσου πολύ θηλυκά με λευκά πέδιλα και ένα καπέλο fedora.

Katerina:
Related Post