X
    Categories: All day

Πώς να βάλεις στιλάτα ένα φόρεμα σε tropical print

To tropical είναι αποκλειστικά ένα καλοκαιρινό print που μας φτιάχνει τη διάθεση και μας μετατρέπει σε απόλυτο fashion icon. Η πιο ασφαλής και σίγουρη επιλογή είναι το φόρεμα στο κατάλληλο μήκος και στιλ για εσένα. Πάμε να δούμε τις top επιλογές για καλοκαιρινό στιλ και πώς θα τις βάλεις.

Ένα cocktail ροζ φόρεμα με πράσινο tropical print είναι ένα υπέροχο κομμάτι για όλες τις περιστάσεις. Βάλτο στη δουλειά ή σε πρωινό styling με ένα τζιν μπουφάν και δερμάτινες πλατφόρμες ή κάντο πιο ρετρό και θηλυκό με κλασικά λευκά πέδιλα, ένα μακρύ κιμονό και απαλό κραγιόν.

Η κοριτσίστικη εκδοχή του tropical print φορέματος είναι κοντό και loose. Μπορείς να το κάνεις πολύ μοδάτο με δερμάτινα πέδιλα, ένα καπέλο fedora και ένα denim γιλέκο ή να το κρατήσεις απλό με λευκά converse, ένα τζιν μπουφάν ή γιλέκο και ένα ψάθινο καπελάκι. Ολοκλήρωσε το look με ένα ασημένιο necklace.

Ένα ασύμμετρο pencil φόρεμα είναι μία από τις πιο θηλυκές επιλογές για όλες τις περιστάσεις. Μπορείς να το βάλεις στη δουλειά με κλασικές παστέλ γόβες ή λευκά πέδιλα και ένα μακρύ λευκό γιλέκο ή να κάνεις έξυπνο mix and match με floral sneakers και ένα μονόχρωμο κιμονό.

Βρήκαμε την πιο μοντέρνα και άνετη εκδοχή σε tropical print φόρεμα. Είναι σαν shirt dress, σε midi μήκος και απαλές αποχρώσεις για ένα all day σύνολο. Συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια και ένα λευκό καπέλο ή κάντο λίγο πιο βραδινό με μεταλλικά χρυσά πέδιλα και ένα λιτό headband.

Το να είσαι sexy, είναι θέμα διάθεσης και αυτοπεποίθησης. Παρόλα αυτά, ένα υπέροχο φόρεμα βοηθά την κατάσταση εάν σου ταιριάζει. Το μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα με tropical print που μπορεί να φορεθεί και σαν κιμονό χρειάζεται μία δερμάτινη ζώνη και ένα ζευγάρι peep toe πέδιλα. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ασημένιους κρίκους και ένα μεταλλικό clutch bag.

Katerina:
Related Post