Κοντό κόκκινο φόρεμα για γάμο

kokkino forema 2 - Κοντό κόκκινο φόρεμα για γάμο

Ένα κοντό κόκκινο φόρεμα γοητεύει κάθε γυναίκα. Τονίζει τη θηλυκότητα μας και αναδεικνύει τη σιλουέτα μας. Είναι το ιδανικό ρούχο για μία επίσημη εμφάνιση γεμάτη κομψότητα και αυτοπεποίθηση. Δείτε μερικές ιδέες ώστε να φορέσετε με επιτυχία ένα κοντό κόκκινο φόρεμα σε μια επίσημη περίσταση όπως είναι ένας γάμος ή μια βάφτιση.
Η άνοιξη πλησιάζει και είναι σίγουρο πως θα χρειαστούμε οπωσδήποτε ένα κοντό κόκκινο φόρεμα από organza. Λατρεύουμε το ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και την φαρδιά ζώνη με τις σικάτες λεπτομέρειες. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω, σε όμορφες μπούκλες, και βαφτείτε με απαλά χρώματα. Φορέστε κόκκινες peep- toe γόβες και απλώς, κλέψτε την παράσταση!
kokkino forema 1 - Κοντό κόκκινο φόρεμα για γάμο
Τι θα λέγατε για κόκκινο φόρεμα από chiffon με ασημένιες λεπτομέρειες και κεντήματα; Αγαπάμε πολύ τη ντελικάτη λαιμόκοψη και το γλυκό μανίκι. Μη φορέσετε πολλά κοσμήματα ώστε η προσοχή να επικεντρώνεται στο φόρεμα. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά και κάντε μοναδικές επίσημες εμφανίσεις στις βραδινές σας εξόδους.
kokkino forema 2 - Κοντό κόκκινο φόρεμα για γάμο
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να πούμε όχι σε ένα κατακόκκινο φόρεμα από δαντέλα. Είναι ιδανική επιλογή τόσο για καλεσμένη σε γάμο όσο και για την κουμπάρα. Μας αρέσει πολύ η διαφάνεια στο επάνω μέρος καθώς και το ότι είναι φουσκωτό. Θα το φορούσαμε με κόκκινα εκκεντρικά σκουλαρίκια και με κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη, έχοντας μαζεμένα τα μαλλιά μας σε ένα σφιχτό chignon. Είναι σίγουρο πως η εμφάνισή μας θα θύμιζε κάτι λάτιν! Τι θα λέγατε για βραδινούς αργεντίνικους χορούς φέτος την άνοιξη;
kokkino forema 3 - Κοντό κόκκινο φόρεμα για γάμο
Ένα κόκκινο φόρεμα με βαθύ άνοιγμα στην πλάτη και έναν μεγάλο φιόγκο θα δώσει στην εμφάνισή μας υπέροχο χαρακτήρα. Φορέστε το με κόκκινα ή μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια και αφήστε τα μαλλιά σας ανέμελα, στο φυσικό τους look. Είναι ιδανική επιλογή για νεανικό ντύσιμο για γάμο καθώς δίνει κομψό και ταυτόχρονα sexy στυλ/
kokkino forema 4 - Κοντό κόκκινο φόρεμα για γάμο
Τέλος, φορέστε ένα κόκκινο φόρεμα από τούλι και όμορφη λεπτομέρεια σε ιβουάρ φόντο. Πόσο μας αρέσει ο ρομαντικό φιόγκος που δένει γλυκά τη μέση. Συνδυάστε το με ασημί ψηλοτάκουνα και ασορτί σκουλαρίκια. Μαζέψτε τα μαλλιά σας και κάντε όμορφες βραδινές εμφανίσεις φέτος την άνοιξη!
kokkino forema 5 - Κοντό κόκκινο φόρεμα για γάμο


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 2 February 2015