X
    Categories: All day

Τα πιο μοδάτα πορτοκαλί φορέματα για το καλοκαίρι

Το πορτοκαλί είναι το μόνο χρώμα που βάζεις κυρίως το καλοκαίρι γιατί τονίζει το μαύρισμα και φωτίζει τις πιο λευκές επιδερμίδες. Εμείς δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το χρώμα και βρίσκουμε τα πιο ωραία καλοκαιρινά πορτοκαλί φορέματα. Πάμε να τα δούμε αλλά και τέλεια tips για ιδανικό accessorizing ώστε να τα φορέσεις με στυλ.

To pencil φόρεμα σε πορτοκαλί χρώμα και λευκές τιράντες είναι η super chic επιλογή για το γραφείο αλλά και ιδιαίτερα events. Συνδύασε με ψηλοτάκουνα λευκά πέδιλα και έναν oversized φάκελο στο ίδιο χρώμα. Τα απαραίτητα αξεσουάρ είναι ένα χρυσό βραχιόλι και σκουλαρίκια πέρλες.

Το φόρεμα της τενίστριας είναι so hot right now γιατί είναι νεανικό και άκρως πρακτικό. Μπορείς να το βάλεις στη δουλειά με παστέλ μπαλαρίνες και ένα μακρύ τζιν μπουφανάκι ή να το κάνεις πιο ιδιαίτερο με λευκές ή καφέ πλατφόρμες, κόκκινο κραγιόν και ένα μακρύ λευκό γιλέκο.

Το maxi ή midi πορτοκαλί φόρεμα με έξτρα παστέλ χρώμα είναι η σωστή επιλογή για γάμους, βαπτίσεις και άλλα παρόμοια events. Συνδύασέ το με μεταλλιζέ ρετρό γόβες ή λευκά πέδιλα και ένα clutch bag στο ίδιο χρώμα. Τα πιο ταιριαστά κοσμήματα είναι ένα χρυσό necklace με ένα ίδιο βραχιόλι ή ένα λευκό boho headband.

To maxi πλισέ πορτοκαλί φόρεμα που έχει πιέτες είναι το απόλυτο αρχαιοελληνικό σύμβολο και ό,τι πρέπει για καλοκαιρινά events. Συνδύασε με καφέ ή χρυσά αξεσουάρ, όπως είναι ένα clutch bag ή δερμάτινος φάκελος, κλασικά σανδάλια και ένα statement βραχιόλι.

Το κοντό φαρδύ φόρεμα είναι το απαραίτητο ρούχο για κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση. Ο πρωινός και άνετος συνδυασμός περιλαμβάνει sneakers ή converse και ένα headband, ο glamorous συνδυασμός περιλαμβάνει χρυσά σανδάλια ή πέδιλα και ένα λευκό κιμονό ενώ μπορείς να κάνεις mix and match με μεταλλικά oxfords και ένα τζιν γιλέκο. Το χρυσό arm bracelet κάνει τη διαφορά.

Katerina:
Related Post