X
    Categories: All day

5 θηλυκά καλοκαιρινά φορέματα στο χρώμα της μέντας

Η μέντα μας δίνει ένα υπέροχο παστέλ χρώμα που φοράμε με πάθος κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού σε κάθε είδος ρούχου. Αυτό το χρώμα κολακεύει κάθε τύπο δέρματος ή χρώμα μαλλιών και σε κάνει να νιώθεις πιο chic από ποτέ. Πάμε να δούμε τα πιο κομψά φορέματα στο χρώμα της μέντας και πως να τα φορέσεις το καλοκαίρι.

Ξεκινάμε με την πιο κομψή εκδοχή που ενδείκνυται για γάμους ή βαφτίσεις που κοντοζυγώνουν. Η δαντέλα στη μέση σου χαρίζει θηλυκότητα και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορτώσεις το στιλ σου με περιττά κοσμήματα. Απλά βάλε λευκά πέδιλα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια πέρλες.

Τα off shoulder φορέματα είναι άκρως κολακευτικά και τονίζουν τους γυμνούς ώμους σου. Είναι αρκετά άνετο και μπορείς να το βάλεις με λευκά converse και denim μπουφάν ή με ρετρό πέδιλα και ένα κομψό λευκό σακάκι. Ολοκλήρωσε το look με ένα ροζ βραχιόλι και απαλό μακιγιάζ.

Πάμε να γίνουμε boho και εντυπωσιακές με ένα κοντό φόρεμα από δαντέλα και στο χρώμα της μέντας. Το φοράμε με ένα floral κιμονό με κρόσσια και σαγιονάρες ή σανδάλια σε έντονη απόχρωση. Μπορείς να προσθέσεις ένα διπλό ή τριπλό χρυσό necklace ή ένα καπέλο fedora σε λευκό ή μπεζ.

Οι fashionistas ξέρουν ότι μπορούν αν συνδυάσουν μία πολύ απαλή απόχρωση με το κλασικό και πιο χειμωνιάτικο καφέ. Βάλε μία δερμάτινη ζώνη με κρόσσια και κλασικές πλατφόρμες. Τα statement σκουλαρίκια με κρόσσια και το πορτοκαλί κραγιόν σου κάνουν τη διαφορά, αλλά με μέτρο.

Η ρομαντική εκδοχή του φορέματος στην απόχρωση της μέντας είναι ένα κομμάτι που μπορείς να βάλεις με διάφορους τρόπου και να ‘σταθεί’ σε διάφορες περιστάσεις. Κάντο casual με λευκά converse και ένα τζιν μπουφανάκι ή κράτησέ το chic με ρετρό πέδιλα και ένα μεγάλο φάκελο. Μία εξίσου ρομαντική επιλογή είναι να βάλεις ροζ μπαλαρίνες και να πάρεις ένα τετράγωνο backpack.

Katerina:
Related Post