X
    Categories: Evening

Πώς θα βάλω λευκό pencil φόρεμα με στιλ

Το pencil φόρεμα εν γένει είναι το πρώτο ρούχο που θα βάλεις στη δουλειά γιατί είναι υπέρκομψο και άνετο. Το καλοκαίρι όμως θα βάλεις το λευκό pencil φόρεμα και εκτός δουλειάς γιατί είναι η επιτομή της θηλυκότητας και μπορείς να κάνεις ακόμα και mix and match δοκιμάζοντας διάφορους συνδυασμούς.

Δες στις εικόνες που ακολουθούν υπέροχες ιδέες για να φορέσεις το λευκό pencil φόρεμα με στιλ.

Το λευκό pencil φόρεμα από δαντέλα είναι ό,τι πρέπει για καλοκαίρι και σε μετατρέπει στην diva της ημέρας. Συνδύασε απλά και κομψά με μπεζ ή κουφετί πέδιλα και ένα μεγάλο φάκελο στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το σύνολο με μερικά γεωμετρικά δαχτυλίδια και παστέλ μανικιούρ.

Δοκίμασε το off shoulder pencil φόρεμα σε λευκό χρώμα που είναι θηλυκό και άκρως καλοκαιρινό. Στο γραφείο θα το συνδυάσεις με κουφετί γόβες και μία μεγάλη δερμάτινη τσάντα ενώ σε βραδινή έξοδο θα βάλεις δετά μαύρα πέδιλα και ένα μεταλλικό κολιέ. Δώσε λίγο χρώμα με κοραλί κραγιόν και κόκκινο μανικιούρ.

Το λευκό pencil φόρεμα είναι ούτως ή άλλως κομψό. Παρόλα αυτά, πάντα υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε να το προσαρμόσεις στο δικό σου ύφος. Παίξε με τις γήινες αποχρώσεις και συνδύασε με animal print γόβες, ένα μπεζ ή ανοιχτό καφέ ζακετάκι και ένα μακρόστενο clutch bag. Είναι ένα υπέροχο κομψό σύνολο για να φορέσεις στη δουλειά.

Το pencil λευκό φόρεμα σε peplum στιλ είναι ένα 80s κομμάτι που κάνει comeback και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό. Καλύπτει τις ατέλειες στην κοιλιά και την περιοχή της λεκάνης και σου δίνει λίγη φινέτσα παραπάνω. Ισορρόπησε το σύνολο με μεταλλικά χρυσά πέδιλα και ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια σε παστέλ απόχρωση.

Το pencil λευκό φόρεμα σε νεανική εκδοχή θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι γιατί έχει λεπτομέρειες από δαντέλα ή crochet και παιχνιδιάρικα μανικάκια. Τόλμησε το mix and match με παστέλ converse ή λευκά sneakers και ένα ψάθινο καπέλο για πρωινό look ή πάρε μία animal print πασμίνα σε βραδινή έξοδο.

Katerina:
Related Post