X
    Categories: Evening

5 ιδέες για να φορέσεις κοραλλί φορέμα το καλοκαίρι – μέρος Β’

Είδαμε το πρώτο μέρος με υπέροχα κοραλλί φορέματα για το καλοκαίρι που μπορείς να βάλεις και να εντυπωσιάσεις τους πάντες και τώρα θα δούμε άλλες 5 επιλογές για ντύσιμο που σε κολακεύει και μάλιστα χωρίς να κάνεις περίτεχνους συνδυασμούς. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να επιλέξεις το μήκος που σε κολακεύει περισσότερο αλλά και το beauty look που δεν σε αδικεί.

Δες στις παρακάτω εικόνες ιδέες για να φορέσεις κοραλλί φορέμα το καλοκαίρι.

Το pencil φόρεμα με κοντά μανίκια και λίγο έξτρα ύφασμα σε peplum στιλ είναι η υπέρκομψη επιλογή για όλες τις ώρες και ειδικότερα για σοφιστικέ στυλ ή μεγαλύτερες ηλικίες. Συνδύασε με ξύλινα καφέ πέδιλα και ένα ίδιο βραχιόλι ή προτίμησε την πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή με nude γόβες και ένα μεγάλο φάκελο, χρυσό βραχιόλι και ένα υπέροχο φουλάρι που θα δένει αρμονικά τα χρώματα.

Ένα midi κοραλλί φόρεμα σε loose γραμμή αποκτά σχήμα με μία μεταλλική χρυσή ζώνη και peep toe μπεζ πέδιλα. Πρόσθεσε ένα λευκό σακάκι για chic εμφανίσεις στο γραφείο ή ένα χρυσό κολιέ σε αρχαιοελληνικό σχέδιο και εντυπωσιακές γόβες για να το φορέσεις σε ένα γάμο.

Ένα midi κοραλλί φόρεμα από δαντέλα και fishnet μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κομμάτι. Το κοραλλί χρώμα σε κάνει πιο λαμπερή και συνδυάζεται τόσο με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα όσο και με λευκά comverse. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα παιχνιδιάρικο headband και κοραλλί κραγιόν. Το παστέλ backpack είναι η πασπαρτού επιλογή σου.

Στην στράπλες εκδοχή του το κοραλλί φόρεμα είναι ιδανική για γυναίκες που δεν διαθέτουν μεγάλο μπούστο. Μπορείς να το κάνεις casual και θηλυκό ταυτόχρονα με ένα cropped τζιν μπουφάν, μία δερμάτινη ζώνη και καλοκαιρινές peep toe πλατφόρμες. Ένα floral μαντίλι στο λαιμό σου δίνει ένα χαριτωμένο τόνο.

Ένα στιλ φορέματος σε φαρδιά γραμμή με μεγάλα μανίκια είναι πάντα κολακευτικό, ειδικά αν έχεις σωματότυπο ‘μήλο’. Συνδύασέ το με μεταλλικά πέδιλα ή λευκές πλατφόρμες και κράτησε μία μεγάλη τσάντα σε ουδέτερη απόχρωση. Δώσε έξτρα χρώμα στο look σου με σιέλ ή φιστικί βραχιόλια, ίδιο μανικιούρ ή πεντικιούρ και απαλό κραγιόν. Εναλλακτικά, μπορείς να μην βάλεις κοσμήματα και να επιλέξεις ένα λευκό καπέλο fedora.

Katerina:
Related Post