X
    Categories: All day

5 ιδέες να φορέσεις το κοντό κόκκινο φόρεμα για όλες τις περιστάσεις

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς και του πάθους, οπότε επιβάλλεται να αποκτήσεις τουλάχιστον ένα ανάλογο φόρεμα σε κοντό μήκος και να το βάλεις με διαφορετικά παπούτσια και αξεσουάρ. Παρακάτω θα βρεις ιδανικές προτάσεις για να φορέσεις ένα κοντό κόκκινο φόρεμα για το φετινό καλοκαίρι που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και σε κολακεύουν.

Πάρε ιδέες για να φορέσεις το κοντό κόκκινο φόρεμα με στυλ.

Τα κοντό κόκκινο φόρεμα σε στιλ off shoulder είναι τα πιο καυτά κομμάτια για φέτος και τονίζουν σωστά τους γυμνούς ώμους σου. Επίλεξέ το σε άνετο στυλ με βολάν και συνδύασε με nude πλατφόρμες και ψάθινο καπέλο fedora ή κάνε mix and match με λευκά converse, μία μεταλλική ζώνη και ένα statement βραχιόλι.

Ένα κομψό κοντό φόρεμα σε γραμμή Α, πιέτες και κόκκινο χρώμα. Η γυμνή πλάτη το κάνει ακόμα πιο θηλυκό κι εσύ μπορείς να το βάλεις με λευκά flatforms και ένα μαύρο shoulder bag ή να το κρατήσεις κλασικό με ένα nude clutch bag και λευκά ρετρό πέδιλα.

Το κοντό αμάνικο φόρεμα με κουμπιά είναι στην κατηγορία shirt dress και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Συνδύασε με μία μεταλλική ή δερμάτινη ζώνη και χρυσά πέδιλα. Ολοκλήρωσέ το με σκουλαρίκια πέρλες και ένα κομψό βραχιόλι. Ένα λευκό clutch bag και λίγο κόκκινο κραγιόν ολοκληρώνουν σωστά το καλοκαιρινό σου look.

Το σωστό κοντό κόκκινο φόρεμα για καλοκαιρινά ραντεβού ή βραδινές εξόδους με τις φίλες σου. Σατέν ή σιφόν ύφασμα, λεπτές τιράντες και κλασική γραμμή με στενή μέση. Φόρεσέ το με μαύρα δετά πέδιλα, ένα κομψό shoulder bag και ένα μεταλλικό βραχιόλι. Ολοκλήρωσέ το με ένα χαλαρό κότσο και κόκκινο κραγιόν.

Ένα φαρδύ και άνετο κοντό κόκκινο φόρεμα για νεαρές γυναίκες που θα το βάλουν με διάφορους τρόπους. Μπορείς να το βάλεις στην παραλία σαν τουνίκ, πάνω από το μαγιό σου ή να το κάνεις λίγο πιο βραδινό με χρυσά σανδάλια, ένα λευκό headband και ένα sequin clutch bag. Γίνεται boho με πολλά μεταλλικά βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Katerina:
Related Post