X
    Categories: All day

5 color block φορέματα για τη δουλειά

Έχουμε ξαναπεί ότι το color block είναι μία από τις πιο stylish τάσεις που έχουμε λατρέψει τα τελευταία χρόνια. Βλέπουμε να συνδυάζονται αντίθετα χρώματα μεταξύ τους αλλά να δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εμείς ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά color block φορέματα που μπορεί να φορέσεις στη δουλειά και σου δίνουμε τα σωστά tips για accessorizing.

Αν το δοκιμάζεις πρώτη φορά διάλεξε color block φορέματα με μικρή αντίθεση

Όταν δύο αποχρώσεις ενός χρώματος συναντιούνται, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι super μοδάτο. Για παράδειγμα, το κουφετί συνδυάζεται με το φούξια σε ένα κοντό φόρεμα σε ίσια γραμμή που μπορείς να βάλεις τόσο στο γραφείο όσο και σε βραδινή έξοδο. Κράτησέ το minimal με nude γόβες ή πέδιλα και ένα ίδιο clutch bag.

Τα φωτεινά χρώματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι

Μία παιχνιδιάρικη επιλογή για νεαρές γυναίκες που θέλουν ένα άνετο φόρεμα για τη δουλειά. Το φωσφοριζέ ροζ συναντά το κοραλλί στο φόρεμα και οι μπλε λωρίδες στη μέση και το ντεκολτέ σε κάνουν ακόμα πιο θηλυκή. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα μεταλλικό statement necklace και μπεζ πέδιλα.

Το άσπρο μαύρο είναι ο πιο κλασσικός color block συνδυασμός

Το άσπρο με το μαύρο είναι ο πιο κλασικός color block συνδυασμός που σου δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το λευκό φόρεμα με μαύρο τελείωμα συνδυάζεται σωστά με μεταλλικά χρυσά πέδιλα ή κουφετί γόβες και ένα clutch bag σε κοραλλί ή μπλε ηλεκτρίκ. Επένδυσε σε απαλό ροζ μακιγιάζ, κόκκινο μανικιούρ και ένα βραχιόλι σε αρχαιοελληνικό στιλ.

Τα color block φορέματα με ουδέτερη βάση είναι πιο safe για τη δουλειά

Ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό φόρεμα με color block γεωμετρικά σχέδια στο πάνω μέρος. Το μόνο έξτρα που χρειάζεσαι είναι μία λεπτή ζώνη, μία μεγάλη ζώνη σε παστέλ και πέδιλα ή πλατφόρμες σε εξίσου ουδέτερο χρώμα. Ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις.

Το λευκό με το σκούρο μπλε είναι ιδανικό για φορέματα για τη δουλειά

Το navy blue είναι το χρώμα που αντικαθιστά το μαύρο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και σου επιτρέπει να κάνεις διάφορους συνδυασμούς. Ένα φόρεμα με λευκό και navy blue χρειάζεται απλά ένα ζευγάρι ασημί πέδιλα, ένα statement βραχιόλι στο ίδιο χρώμα και ένα λευκό φάκελο. Πρόσθεσε πορτοκαλί κραγιόν και παστέλ σκιά ματιών.

Katerina:
Related Post