X
    Categories: Evening

5 εξώπλατα φορέματα για καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που βάζουμε διάφορα φορέματα με μεγαλύτερη ευκολία και μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Σήμερα θα δούμε 5 εξώπλατα φορέματα σε διαφορετικό στιλ και χρώμα, ώστε να τα βάλουμε σωστά αυτό το καλοκαίρι σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, πάντα με το ανάλογο accessorizing.

Ένα πορτοκαλί εξώπλατο φόρεμα θα αναδείξει το μαύρισμα σου

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το πορτοκαλί χρώμα κολακεύει κυρίως γυναίκες με μαυρισμένη ή σκουρόχρωμη επιδερμίδα εξαιτίας της ιδιαίτερης αντίθεσης. Μπορείς λοιπόν να βάλεις το πορτοκαλί φόρεμα σε κοντό μήκος, φαρδιά γραμμή, εξώπλατο και με ένα μικρό φιόγκο χαμηλά στη μέση. Συνδύασε απλά με λευκά πέδιλα ή γόβες, ένα ίδιο clutch bag και απαλό κόκκινο κραγιόν.

Το μαύρο εξώπλατο φόρεμα είναι κλασσική αξία

Το μαύρο φόρεμα είναι διαχρονική αξία και είναι λίγο δύσκολο να του πούμε όχι. Επίλεξέ το σε ημιδιάφανο ύφασμα από τη μέση και κάτω και φυσικά σε εξώπλατο φόρεμα που είναι πιο femme fatale ύφος. Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο και βάλε ψηλοτάκουνα καφέ πέδιλα με ξύλινο τακούνι.

Φόρεσε παστέλ εξώπλατο φόρεμα σε γάμους του καλοκαιριού

Το παστέλ κατατάσσεται στις top επιλογές μας, ειδικά αν πρόκειται για το ροζ. Είναι θηλυκό, chic και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Εσύ θα το βάλεις σε ένα εξώπλατο cocktail φόρεμα μέχρι το γόνατο με ρετρό πέδιλα στο ίδιο χρώμα ή σε πιο μπεζ. Είναι ιδανικό για να το φορέσεις τόσο σε βραδινή έξοδο όσο και αν είναι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

Βάλε εξώπλατα φορέματα και σε casual εμφανίσεις

To floral print σε βοηθά να είσαι πιο casual και καθημερινή, ακόμα και αν είναι σε εξώπλατο φόρεμα. Βάλε μία ροζ ή κόκκινη βάση με λουλούδια και συνδύασε με πάνινα sneakers ή με δερμάτινα σανδάλια που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Ολοκλήρωσε το look με ένα λευκό boho headband.

Maxi floral φορέματα με ανοιχτή πλάτη και κορδονάκια!

Τα maxi floral φορέματα είναι διαχρονική αξία του καλοκαιριού και τα φοράμε οι περισσότερες τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές. Ένα floral φόρεμα που είναι εξώπλατο σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις ακόμα πιο θηλυκή και ταιριάζει με σανδάλια, flatforms, πέδιλα αλλά και αθλητικά παπούτσια. Βάλε ένα καπέλο fedora και είσαι έτοιμη!

Katerina:
Related Post