X
    Categories: All day

Πως θα φορέσεις μπεζ φόρεμα το καλοκαίρι

Το μπεζ είναι το πιο γήινο χρώμα που σου επιτρέπεται να βάλεις καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτό που αλλάζει είναι το ύφασμα και τα αξεσουάρ. Αν θέλεις να έχεις τέλειο καλοκαιρινό στιλ, ακολούθησε τις παρακάτω προτάσεις και βάλε το σωστό μπεζ φόρεμα που σε κολακεύει αλλά και τα ιδανικά αξεσουάρ ανάλογα με την περίσταση.

Το ασύμμετρο φόρεμα με πτυχώσεις και εσωτερικό κοντύτερο φόρεμα είναι μία ιδιαίτερη πρόταση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Βάλτο στη δουλειά με μαύρες ή λευκές μπαλαρίνες και ένα λευκό σακάκι ή κάνε μία βραδινή εμφάνιση με ρετρό πέδιλα και μία μεταλλική χρυσή ζώνη.

Η κοριτσίστικη και χαλαρή version του μπεζ φορέματος πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άνετα και να κινείσαι εύκολα. Συνδύασε με floral oxfords ή λευκά converse και ένα λευκό ψάθινο καπέλο. Τα απαραίτητα αξεσουάρ είναι το κοραλλί κραγιόν, minimal χρυσά δαχτυλίδια και μία κλασική τσάντα.

Η πιο stylish επιλογή για σήμερα είναι το αμάνικο μπεζ φόρεμα σε midi μήκος που έχει χρυσά κουμπάκια και navy blue λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε το look με λευκά flatforms ή ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα και ένα παστέλ clutch bag. Πιάσε τα μαλλιά σου σε σφιχτή αλογοουρά και κάνε κατακόκκινο μανικιούρ- πεντικιούρ.

Το μπεζ φόρεμα από δαντέλα είναι μία άκρως ρομαντική επιλογή που μπορείς να βάλεις όλες τις ώρες με το σωστό mix and match. Πρόσθεσε μία λεπτή δερμάτινη ζώνη και ένα μακρύ γιλέκο σε military style. Μπορείς να προσθέσεις χαμηλά καλοκαιρινά booties ή απλές παστέλ μπαλαρίνες.

Το shirt dress είναι διαχρονική αξία στο καλοκαιρινό στιλ μας, αλλά ειδικά φέτος επιβάλλεται να αποκτήσουμε ένα φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και κουμπιά. Συνδύασε με δερμάτινα μαύρα σανδάλια και μία ίδια τσάντα ή κάνε το σύνολο πιο θηλυκό με παστέλ μπαλαρίνες, ένα μεγάλο φάκελο στο ίδιο χρώμα και μία λεπτή δερμάτινη ζώνη για πιο λεπτή μέση.

Katerina:
Related Post