X
    Categories: All day

5 sporty καλοκαιρινά φορέματα για όλες τις ώρες

Τα φορέματα είναι τα απαραίτητα ρούχα του καλοκαιριού αλλά το πιο σημαντικό είναι βρεις εκείνα που έχουν το στιλ που σε αντιπροσωπεύει. Υπάρχουν εκείνες που αγαπούν τις πολύ θηλυκές επιλογές αλλά και εκείνες που θέλουν sporty καλοκαιρινά φορέματα για όλες τις ώρες ώστε να είναι πρακτικά και μοδάτα την ίδια στιγμή. Εκτός από τις εταιρίες με τα αθλητικά ρούχα που πλέον βγάζουν και φορέματα στις collection τους, πλέον μπορείς να βρεις και σε πιο κλασσικά brands φορέματα σε αθλητικό στυλ.

Πάμε να δούμε τις πιο hot προτάσεις από sporty καλοκαιρινά φορέματα που σε κολακεύουν.

Το κοντό κόκκινο φόρεμα με μία αθλητική στάμπα είναι ένα μοδάτο κομμάτι που επιλέγεται κυρίως από νεαρές ηλικίες. Συνδύασε με δερμάτινα μαύρα σανδάλια και κάνε mix and match με ένα μακρύ μαύρο σακάκι. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα headband, ρετρό γυαλιά ηλίου και μία κομψή τσάντα.

Ένα maxi ριγέ φόρεμα μπορεί να είναι sporty αν είναι φαρδύ και έχει τσέπες. Αν θέλεις ένα total sporty outfit βάλε λευκά sneakers ή converse και ένα ελαφρύ bomber jacket. Ολοκλήρωσέ το με ένα παστέλ backpack, ένα καπέλο fedora (για mix and match) και ελαφρύ κόκκινο κραγιόν.

Το κλασικό κοντομάνικο φόρεμα που κάνει ‘κύματα’ είναι ένα κολακευτικό ρούχο που θα βάλεις με όλους τους τρόπους. Είναι sporty αν το βάλεις με καπέλο τζόκει και αθλητικά παπούτσια αλλά μπορείς να κάνεις θηλυκό mix and match με μπαλαρίνες ή λευκά flatforms, πολλά minimal δαχτυλίδια και ένα ρομαντικό hairstyle.

Λατρεύουμε τα ρούχα που συγκεντρώνουν πολλές τάσεις μαζί, όπως αυτό το sporty καλοκαιρινό φόρεμα σε απαλό ροζ χρώμα. Ένα pencil φόρεμα είναι διαχρονική αξία αλλά η παστέλ ροζ απόχρωση και οι λευκές ρίγες στα μανίκια το κάνουν πιο μοδάτο. Συνδύασε με λευκά sneakers και τζιν γιλέκο ή με χρυσά πέδιλα και ένα floral bomber jacket σε καλοκαιρινή εκδοχή.

Μπορεί το φόρεμα της τενίστριας να είναι αρκετά sporty αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το βάλεις με θηλυκά αξεσουάρ ή παπούτσια ώστε να το φορέσεις με στυλ στη δουλειά. Ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες είναι η safe επιλογή, ενώ ένα μεταλλικό headband ή necklace δίνουν μία μικρή chic πινελιά στο συνολικό look. Το πορτοκαλί κραγιόν είναι απαραίτητο ‘όπλο’ για το καλοκαίρι.

Katerina:
Related Post