X
    Categories: Casual

Πώς να φορέσεις κομψά ένα μαύρο φόρεμα

Το μαύρο φόρεμα είναι η μόνη διαχρονική αξία που μπορείς να βάλεις ελεύθερα κάθε εποχή του χρόνου και περίσταση. Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να κάνεις βραδινό, αθλητικό αλλά και απλά super stylish. Ανακάλυψε τους σωστούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή το μαύρο φόρεμα και τα σωστά αξεσουάρ ή παπούτσια.

Το κοντομάνικο κοντό φόρεμα σε μαύρο χρώμα είναι τέλειο για όλες τις περιστάσεις. Αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο βραδινό και κομψό, συνδύασε με ρετρό λευκά πέδιλα και κράτησε ένα λευκό clutch bag. Τα απαραίτητα αξεσουάρ είναι το δερμάτινο ρολόι σου, κόκκινο κραγιόν και σκουλαρίκια πέρλες.

Το μαύρο shirt dress από σιφόν ή σατέν είναι ένα κομψό ρούχο για όλες τις ώρες αρκεί να ξέρεις πώς να το βάλεις. Συνδύασε με δερμάτινες καφέ πλατφόρμες ή ξύλινα πέδιλα, μία δερμάτινη ή μεταλλική χρυσή ζώνη και ένα μακρύ λευκό ή καφέ γιλέκο. Μην φορτώσεις αυτό το look με κοσμήματα ή περιττά αξεσουάρ.

Το κοντό σατέν μαύρο φόρεμα που δένει στο λαιμό και αφήνει γυμνούς τους ώμους σου είναι το τέλειο ρούχο για ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ραντεβού. Συνδύασέ το με λευκά ή μεταλλικά flatforms και έναν oversized φάκελο σε παστέλ απόχρωση.

Το maxi μαύρο φόρεμα με διακριτικό σκίσιμο στο πλάι είναι ένα ρούχο που θα βάλεις στιλάτα με δερμάτινα μαύρα σανδάλια και ένα καπέλο fedora στο ίδιο χρώμα ή θα το κάνεις λίγο πιο επίσημο με ρετρό λευκά πέδιλα και ένα λευκό headband.

Ακόμα και σε περίοδο εγκυμοσύνης,  ένα ζέρσεϊ μαύρο φόρεμα έχει αρκετή ελαστικότητα για να αγκαλιάζει άνετα την κοιλίτσα μέχρι και τους τελευταίους μήνες. Το μαύρο χρώμα είναι ένα απλός καμβάς για να συμπληρώσεις όμορφα αξεσουάρ με χρώματα ή σχέδια που θα το κάνουν πολύ ενδιαφέρων χωρίς να χάνεις το στυλ σου!

Katerina:
Related Post