X

5 καλοκαιρινά φορέματα που μπορείς να βάλεις στη δουλειά

Όταν δεν υπάρχει αυστηρό dress code στη δουλειά σου, συνήθως μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις αρκεί να μην είναι αποκαλυπτικό. Εμείς όμως φροντίζουμε για όλες τις γυναίκες και βρήκαμε 5 καλοκαιρινά φορέματα που ταιριάζουν σε κάθε εργασιακό περιβάλλον, σε κολακεύουν, είναι στη μόδα και μπορείς να τα βάλεις και σε άλλες περιστάσεις.

Το ριγέ φόρεμα σε κοντό ύφασμα και γραμμή Α μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή σου για τη δουλειά αν το συνδυάσεις με μπεζ μπαλαρίνες ή χαμηλά ρετρό πέδιλα και μία κομψή oversized τσάντα. Ένα λευκό σακάκι και ένα γεωμετρικό necklace είναι τα μοδάτα items για αυτό το look.

Η πιο αυστηρή εκδοχή του φορέματος για δουλειά είναι το πλισέ, σε midi μήκος και παστέλ απόχρωση. Θα το βάλεις με pointy μαύρες γόβες και μία κομψή τσάντα ή με ένα λευκό σακάκι και μπεζ πέδιλα με μεσαίο ξύλινο τακούνι. Πρόσθεσε απαλό κόκκινο κραγιόν και ένα κλασικό χρυσό ρολόι.

Το ρομαντικό ροζ φόρεμα σε κλος γραμμή και κοντά μανίκια είναι μία ιδανική επιλογή για γυναίκες με ξανθά μαλλιά. Στη δουλειά θα το βάλεις με μία δερμάτινη καφέ ζώνη στη μέση, καφέ πέδιλα με μεσαίο τακούνι και μία μεγάλη πουά τσάντα που να χωρά όλα τα απαραίτητα.

Το pencil φόρεμα δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας και είναι σίγουρα ένα απαραίτητο κομμάτι για τη δουλειά και τις πρωινές δουλειές. Διάλεξε μία γήινη απόχρωση ώστε να συνδυάζεται με όλα τα παπούτσια σου, όπως είναι οι ροζ γόβες αλλά και οι απλές μαύρες μπαλαρίνες. Βάλε έντονο κραγιόν και ένα απλό χρυσό necklace.

Το πουά φόρεμα με κουμπιά, κοντά μανίκια, σκούρα απόχρωση και midi μήκος είναι το διαχρονικό κομμάτι που μπορείς να βάλεις στη δουλειά με ρετρό τρόπο συνδυάζοντας με μία δερμάτινη ζώνη και μπαλαρίνες ή κάνοντάς το fashion forward με floral πέδιλα και ένα λευκό headband.

Katerina:
Related Post