Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα

striped dress 3 - Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα

Η ρίγα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα fashion prints, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Κι ενώ λατρεύουμε τη διαχρονική πλέον μαρινιέρα, είναι ακόμα δυσκολότερο να αντισταθούμε σε ένα super θηλυκό ριγέ φόρεμα. Προτού πάρουμε μερικές στιλιστικές ιδέες για τα φορέματα που θα επιλέξουμε να βάλουμε, ας δούμε μερικά χρήσιμα tips που όλες οφείλουμε να γνωρίζουμε πριν κάνουμε τη σωστή επιλογή.

1. Για μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, επίλεξε τις κλασικές διχρωμίες όπως είναι το black and white, black and blue, white and blue.

2. Ο μύθος που λέει ότι η κάθετη ρίγα αδυνατίζει και η οριζόντια ρίγα παχαίνει είναι ναι μεν αληθινός, αλλά εξαρτάται πάντα από το ύφασμα και το στιλ.

3. Αν έχεις παραπανίσια κιλάκια, προτίμησε τα φορέματα που έχουν έντονη και μεγάλη ρίγα, ή αντίθετα, αυτά που έχουν πολύ λεπτή ρίγα.

striped dress 5 - Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα
Η πιο κλασική κομψή επιλογή για τη δουλειά. Στο τέλειο μήκος και με τόσο μεγάλη ρίγα, ώστε να κολακεύει κάθε σωματότυπο.
striped dress 6 - Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα
Ένα κοντό ασύμμετρο φόρεμα για stylish κορίτσια. Το χειμώνα θα το φορέσεις με σκούρο διαφανές καλσόν (κάνουν και πάλι comeback), καπέλο και biker boots.
striped dress 4 - Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα
Η πολύ λεπτή κάθετη ρίγα δεν είναι απαγορευτική για γυναίκες με παραπανίσια κιλά, επομένως μπορεί να φορεθεί άφοβα. Το plus αυτού του ρούχου είναι ότι φοριέται σαν μπλούζα, αλλά διατηρεί την κομψότητα ενός γυναικείου φορέματος.
striped dress 1 - Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα
Όσο πιο φαρδύ τόσο πιο άνετο. Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί προσθέτει επιπλέον όγκο, κυρίως στο πάνω μέρος του σώματος. Αν έχετε μεγάλο στήθος, καλύτερα να το αποφύγετε.
striped dress 3 - Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα
Μία πολύ έξυπνη ιδέα είναι το φόρεμα με ρίγα στο κομμάτι της φούστας. Εκτός του ότι είναι πιο stylish, καλύπτει τυχόν ατέλειες στην περιοχή της περιφέρειας, ενώ το πάνω μέρος μένει λιγότερο ‘έντονο’. Προτιμήστε το σε γραμμή Α, γιατί ταιριάζει σε όλες τις γυναικείες σιλουέτες.
striped dress 2 - Πώς θα βάλεις το ριγέ φόρεμα
Το φόρεμα με διαφορετικά είδη ρίγας ‘μπερδεύει’ το μάτι και δεν προδίδει τις σωματικές ατέλειες.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 6 November 2014