X

5 ombre φορέματα για το καλοκαίρι

Τα φορέματα είναι η πρώτη καλοκαιρινή επιλογή και καμία γυναίκα δεν μπορεί να τους αντισταθεί, αρκεί να βρει εκείνο που είναι στο δικό της στιλ. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε όχι στις ombre προτάσεις, είτε αφορούν στη μόδα είτε στην ομορφιά μας. Γι αυτό και θα ξεκινήσουμε με ένα μίνι αφιέρωμα στο ombre στιλ που επανέρχεται κάθε καλοκαίρι, ξεκινώντας από τα ombre φορέματα για το καλοκαίρι.

Ξεκινάμε από την απλή εκδοχή του ombre φορέματος ώστε να μπορείς να το βάλεις στην παραλία και στις βόλτες σου στο νησί. Το γαλάζιο, το πορτοκαλί και οι υπόλοιπες παστέλ αποχρώσεις σου επιτρέπουν να βάλεις όποια αξεσουάρ θέλεις. Μεταξύ αυτών, ένα εντυπωσιακό καπέλο fedora και ένα χρυσό βραχιόλι ώμου.

Ένα υπέροχο ombre φόρεμα, αλλά για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Το κίτρινο συναντά το πορτοκαλί και το κοραλί και το αποτέλεσμα είναι απλά ακαταμάχητο. Θα το βάλεις σε ένα γάμο αλλά προσεκτικά. Μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ και το beauty look. Αρκέσου σε χρυσά σανδάλια, μία απλή αλογοουρά και απαλό κραγιόν.

Ένα υπέροχο αρχαιοελληνικό φόρεμα σε χυτή γραμμή και ombre στιλ. Οι μωβ αποχρώσεις είναι πάντα μία άκρως θηλυκή επιλογή και ταιριάζει σε μαυρισμένες αλλά και λευκές επιδερμίδες. Συνδύασε το φόρεμα με απλά σανδάλια σε nude η μαύρο χρώμα και βάλε ένα απλό λευκό headband.

Το τέλειο φόρεμα παραλία που θα βάλεις και μετά τη θάλασσα. Εννοείται ότι οι αποχρώσεις του μπλε είναι η πιο καλοκαιρινή επιλογή και είναι τόσο εντυπωσιακό από μόνο του, που δεν χρειάζεται περιττά αξεσουάρ. Βάλε απλά λευκά flatforms ή σανδάλια και ένα ζευγάρι γεωμετρικά σκουλαρίκια.

Μπορείς να βάλεις ένα κομψό cocktail φόρεμα που να θυμίζει δειγματολόγιο χρωμάτων αλλά με τον πιο θηλυκό τρόπο. Ξεκινά από κουφετί και καταλήγει σε κόκκινο με λευκή βάση για ισορροπία. Συνδύασέ το με nude ή μαύρα πέδιλα και ένα clutch bag στο ίδιο χρώμα.

Katerina:
Related Post