X
    Categories: All day

Πώς θα βάλω floral κίτρινο φόρεμα

Το floral κίτρινο φόρεμα είναι αυτό το ρούχο που σε κάνει να ονειρεύεσαι διακοπές ή ρομαντικές ταινίες. Είναι ό,τι πιο χαριτωμένο και girly θα βρεις και ευτυχώς ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ασχέτως ηλικίας. Σήμερα θα ανακαλύψουμε μαζί τα πιο ωραία floral κίτρινα φορέματα και τους τρόπους που θα τα βάλουμε.

Η ρετρό εκδοχή είναι και πάλι στη μόδα και ταιριάζει γάντι σε αυτό το στιλ φορέματος. Είναι στο σωστό μήκος ώστε να κάθεσαι άνετα, σε μία απόχρωση πιο μουσταρδί και με λάστιχο στη μέση. Συνδύασέ το με λευκά ή μεταλλικά σανδάλια, ένα καπέλο fedora σε λευκό ή μπεζ και φωτεινό κόκκινο κραγιόν.

Το κίτρινο χρώμα συνήθως δείχνει υπέροχα μόνο με γήινες αποχρώσεις, όπως είναι το καφέ και το μπεζ. Αν θέλεις το τέλειο καλοκαιρινό look, συνδύασε το floral κίτρινο φόρεμα με δερμάτινα καφέ σανδάλια ή flatforms, ένα μπεζ headband και μία κομψή τσάντα ώμου στην ίδια απόχρωση.

Υπάρχει τρόπος να βάλεις το κίτρινο φόρεμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζε με φούστα. Βάλε από πάνω ένα τζιν πουκάμισο, κλείσε μερικά κουμπιά και πρόσθεσε από πάνω μία δερμάτινη καφέ ζώνη. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα καφέ πέδιλα και animal print γυαλιά.

Η casual εκδοχή του floral κίτρινου φορέματος είναι καθημερινή και άνετη. Η απόχρωση του κίτρινου είναι παστέλ και θα το συνδυάσεις με peep toe εσπαντρίγιες και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο. Μπορείς να προσθέσεις ένα μεγάλο ξύλινο βραχιόλι, κατακόκκινο ή πορτοκαλί κραγιόν και να κάνεις αντίθεση με ένα σκουρόχρωμο πεντικιούρ.

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ρομαντικό φόρεμα σε κλος γραμμή με κοντά μανικάκια και μήκος μέχρι το γόνατο. Είναι διαχρονική αξία και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Συνδύασε το floral κίτρινο φόρεμα με μεταλλικά χρυσά πέδιλα και ένα clutch bag ή τόλμησε το mix and match με πουά μπαλαρίνες και ένα λευκό headband.

Katerina:
Related Post