X
    Categories: Evening

5 καλοκαιρινά φορέματα σε άσπρο και μαύρο

Ο συνδυασμός άσπρου και μαύρου είναι διαχρονική αξία και είμαστε σε θέση να το βάλουμε σε φορέματα σε πολύ διαφορετικά στιλ. Είναι χρώματα πασπαρτού και μπορείς να προσθέσεις άλλα χρώματα, prints αλλά και statement αξεσουάρ.

Πάμε να δούμε τις top 5 προτάσεις με φορέματα σε άσπρο και μαύρο για κάθε γυναίκα

Το πουά φόρεμα σε ασπρόμαυρο και σε cocktail στιλ είναι μία εξαιρετική επιλογή για όλες τις ώρες και σου χαρίζει πολλή θηλυκότητα. Συνδύασε με λευκά converse και ένα backpack ή με ένα ζευγάρι pointy γόβες σε γήινη απόχρωση και ένα ροζ statement necklace.

Ένα pencil φόρεμα σε ασπρόμαυρο print είναι ένα ρούχο που θα βάλεις σίγουρα στο γραφείο με κλασικές μαύρες γόβες και ένα μεσάτο σακάκι ή με nude πλατφόρμες και ένα παστέλ shoulder bag σε έντονη απόχρωση. Επίσης, τόλμησε το mix and match με floral γόβες ή πέδιλα και ένα statement δαχτυλίδι.

Η πιο νεανική και κλασική εκδοχή του ασπρόμαυρου φορέματος σε μεσαίο μήκος και θηλυκό σχέδιο. Φόρεσέ το το πρωί με παστέλ μπαλαρίνες και ένα παστέλ backpack ή κάντο πιο βραδινό με ένα πορτοκαλί clutch bag, ένα μεταλλικό χρυσό βραχιόλι και ρετρό λευκά ή nude πέδιλα.

Το κλασικό λευκό φόρεμα σε Α γραμμή γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον αν έχει μαύρη δαντέλα στο τελείωμα. Η λεπτή δερμάτινη μαύρη ζώνη με φιόγκο κάνει τη μέση σου λεπτότερη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι nude πέδιλα ή κομψά oxfords, μία oversized δερμάτινη τσάντα και πολύ απαλό κραγιόν.

Το ασύμμετρο φόρεμα που είναι κοντό μπροστά και maxi στο πίσω μέρος είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό κομμάτι για ιδιαίτερες περιστάσεις. Το μαύρο χρώμα με το λευκό τελείωμα δημιουργεί ένα glamorous κομμάτι και το συνδυάζεις με animal print πέδιλα ή με παστέλ γόβες για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα. Πρόσθεσε πολλά γεωμετρικά δαχτυλίδια σε χρυσό χρώμα και ένα λευκό headband ως μία μικρή boho πινελιά.

Katerina:
Related Post