X
    Categories: Cocktail

Πώς θα βάλεις με στιλ ένα cocktail ροζ φόρεμα

Το ροζ χρώμα είναι το πιο girly και θηλυκό που θα βάλεις αλλά τη διαφορά κάνει το ίδιο το ρούχο. Για παράδειγμα, ένα cocktail φόρεμα είναι ούτως ή άλλως θηλυκό και είναι ό,τι πρέπει για καλοκαιρινά επίσημα events ή για πολύ μοδάτο mix and match που θα τολμήσεις με sneakers αλλά και boho αξεσουάρ.

Πάμε να βάλουμε το ρετρό cocktail φόρεμα σε ροζ απόχρωση που είναι κοντό με κοντά μανίκια και 60s style. Η δαντέλα προσθέτει θηλυκότητα και θα το συνδυάσεις με pointy μπεζ γόβες. Ολοκλήρωσε το look με ένα γεωμετρικό necklace ή σκουλαρίκια.

Το παστέλ ροζ ή κουφετί είναι μάλλον η ιδανική καλοκαιρινή επιλογή γιατί τονίζει το μαύρισμά σου και ταιριάζει και σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Φόρεσέ το κομψά με ρετρό λευκά πέδιλα και ένα κλασικό χρυσό ρολόι. Επένδυσε σε απαλό παστέλ μακιγιάζ, ρομαντικά μαλλιά και μανικιούρ με γεωμετρικό ή πουά print.

To παστέλ ροζ cocktail φόρεμα που ‘αγκαλιάζει’ το μπούστο σου, τονίζει τη μέση και έχει κλασικό midi μήκος είναι ένα κομμάτι για όλες τις ηλικίες. Μπορείς να το κάνεις total ροζ με pointy φούξια γόβες και ένα παστέλ clutch bag ή να το κάνεις πιο καθημερινό με λευκές μπαλαρίνες και ένα δερμάτινο backpack.

Το φόρεμα σε midi μήκος και κλος γραμμή σε παστέλ ροζ είναι ένα ρούχο που κολακεύει κάθε σωματότυπο αλλά και ηλικία. Αν και cocktail, μπορείς να το κάνεις εντελώς καθημερινό με λευκά sneakers και κιμονό ή να γίνει super κομψή με χαμηλά λευκά πέδιλα, μία μεταλλική ζώνη και glamorous σκουλαρίκια.

Το cocktail ροζ φόρεμα σε φαρδύ και αέρινο στιλ είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο νησί. Το φοράς με μεταλλικά χρυσά σανδάλια και ένα λευκό clutch bag ή φοράς μπεζ γόβες και ένα ανάλαφρο σάλι. Απόφυγε το πολύ μακιγιάζ και το στημένο χτένισμα.

Katerina: