X
    Categories: Casual

Πώς θα βάλεις κιμονό από δαντέλα σαν φόρεμα

Τελικά αποδεικνύεται ότι ένα κιμονό μπορεί να γίνει ένα κομμάτι πασπαρτού για όλες μας, ειδικά το καλοκαίρι. Δεν θα το βάλεις μόνο σαν cardigan ή στη θέση μίας απλής ζακέτας. Μπορεί να γίνει και ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε κάθε μήκος με τη σωστή ζώνη αλλά και τα ιδανικά αξεσουάρ.

Η δαντέλα και το λευκό χρώμα συνδυάζονται πάντα τέλεια και όχι μόνο σε νυφικά φορέματα. Αν θες να κάνεις τη διαφορά, απόκτησε ένα μακρύ φόρεμα σε στιλ κιμονό από λευκή δαντέλα και κοντά φαρδιά μανίκια. Ολοκλήρωσε το σύνολο με δερμάτινα σανδάλια μέχρι το γόνατο και ένα μεταλλικό χρυσό βραχιόλι.

Είναι συνήθως μία επιλογή για το σπίτι και όχι τόσο για έξω. Η μόδα όμως αλλάζει και τα εσώρουχα έχουν αρχίσει να μοιάζουν με ρούχα ώστε να έχουν διπλή χρήση. Φόρεσε ένα λευκό κιμονό από δαντέλα και μεγάλη δερμάτινη ζώνη και συνδύασε με σανδάλια και ένα καπέλο fedora. Είναι εξαιρετική επιλογή και για την παραλία.

Αν θες να είσαι αυθεντική fashionista, βάλε ένα κοντό κιμονό σε floral print, λεπτομέρειες από δαντέλα και πολύ μακριά κρόσσια στο τελείωμα. Θα το βάλεις το πρωί με λευκά converse και backpack αλλά και το βράδυ με λευκά πέδιλα και ένα sequin clutch bag.

Μία επιλογή από δαντέλα που είναι grande και συνήθως υιοθετείται από λίγο μεγαλύτερες ηλικίες. Ένα maxi φόρεμα από σκούρα πράσινη δαντέλα και σατέν ζώνη που παραπέμπει σε κιμονό. Θα το βάλεις σε ιδιαίτερα events, όπως είναι ένας γάμος ή ένα cocktail πάρτι με ρετρό μαύρα πέδιλα και ένα μαύρο choker.

Το κοντό λευκό κιμονό από δαντέλα και μεγάλα μανίκια είναι ό,τι πρέπει για διακοπές αλλά και ρομαντικές βόλτες στην πόλη. Τονίζει το μαύρισμά σου και μπορείς να το βάλεις το πρωί με παστέλ μπαλαρίνες και το βράδυ με μεταλλικά flatforms και έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο.

Katerina:
Related Post