X
    Categories: Cocktail

Πώς να βάλεις floral φόρεμα με λεπτή ζακέτα

Το floral φόρεμα είναι το ρούχο που θα βάλεις σε κάθε περίσταση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα το κάνεις ρομαντικό, casual αλλά και αρκετά glamorous. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ρετρό συνδυασμό που περιλαμβάνει ένα floral φόρεμα και μία λεπτή ζακέτα αλλά και με τα σωστά αξεσουάρ.

Ας δούμε πως θα φορέσεις σωστά floral φόρεμα με λεπτή ζακέτα

Το στράπλες κοντό φόρεμα σε μπλε ηλεκτρίκ βάση και floral print είναι ένα ρούχο που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα μαλλιών κι επιδερμίδας. Αν το συνδυάσεις με ένα κοντό ροζ ζακετάκι και μπαλαρίνες σε καφέ ή nude, είναι τα σωστά αξεσουάρ για μία all day εμφάνιση.

Το midi floral φόρεμα σε λευκή βάση είναι εντυπωσιακό και μπορεί να φορεθεί στο γραφείο με μία σομόν ζακέτα και μία λεπτή κόκκινη ζώνη από πάνω. Κάνε ένα τέλειο all day look με peep toe κόκκινες γόβες, κραγιόν στο ίδιο χρώμα και κράτησε ένα μεγάλο δερμάτινο φάκελο σε λευκό ή μπεζ.

Υπάρχει και η βραδινή εκδοχή του να συνδυάσεις φόρεμα με ζακέτα. Επίλεξε ένα pencil floral φόρεμα με λευκή δαντέλα στο τελείωμα και μία απλή ζακέτα σε σκούρο navy blue. Τα πέδιλα με χοντρό ξύλινο τακούνι σε παστέλ απόχρωση και το κοραλί κραγιόν ολοκληρώνουν κομψά ένα υπέροχο look.

Αν αγαπάς το vintage στιλ και θέλεις να δημιουργήσεις το ανάλογο look, τότε βάλε ένα floral πράσινο φόρεμα μέχρι το γόνατο, μια πλεκτή λευκή ζακέτα και μία μπεζ ζώνη ψηλά στη μέση. Ολοκλήρωσε το look με ρετρό λευκά πέδιλα, ένα μπεζ clutch bag και θηλυκά σκουλαρίκια σε σχήμα τριαντάφυλλου.

 

Τo mix and match είναι μάλλον ο πιο μοδάτος τρόπος για να ντυθείς σε κάθε περίσταση γιατί μπορείς να μπλέξεις δύο prints. Ένα κίτρινο φόρεμα με λευκά σχέδια είναι ούτως ή άλλως θηλυκό αλλά ένα floral μπεζ ζακετάκι προσθέτει έξτρα στιλ και μπλέκει μοδάτα τα prints. Ολοκλήρωσε το look με μπεζ ή γκρι oxfords και μία κλασική τσάντα σε γήινες αποχρώσεις.

Katerina: