X
    Categories: Casual

5 μίνι φορέματα για τις διακοπές στο νησί

Οι περισσότερες από εσάς θα πραγματοποιήσετε σίγουρα μία μικρή καλοκαιρινή εξόρμηση σε κάποιο νησί. Και ποιά είναι τα απαραίτητα ρούχα που πρέπει να έχεις μαζί σου; Εμείς δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα μίνι φορέματα που είναι αέρινα, δροσερά και που μπορείς να βάλεις τόσο το πρωί με casual τρόπο όσο και το βράδυ με διάφορα αξεσουάρ.

Τα ριγέ φορέματα σε off shoulder στιλ και μίνι μήκος είναι ένα πολύ μοδάτο και πρακτικό κομμάτι για το καλοκαίρι. Μπορείς να το βάλεις το πρωί με λευκά converse και ένα backpack με κρόσσια ή να το κάνεις πιο βραδινό με μεταλλικά πέδιλα και ένα ροζ clutch bag.

To ασύμμετρο φόρεμα με ριγέ κυματισμούς σε διάφορα χρώματα και ημιδιάφανη βάση είναι ένα κλασικό κομμάτι που θα βάλεις με ένα λευκό headband και λευκά sneakers ή θα κάνεις mix and match με floral πάνινα sneakers ή πουά μπαλαρίνες.

Αυτό είναι το βραδινό φόρεμα που μπορείς να βάλεις στο νησί. Η λευκή εκδοχή με λεπτομέρειες δαντέλας και μίνι μήκος είναι ένα απλό ρούχο που όμως κάνει τη διαφορά. Συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια ή flatforms με μεταλλικές λεπτομέρειες και ένα μεταλλικό headband που είναι η μικρή αλλά glamorous πινελιά.

Αυτή είναι η casual εκδοχή του μίνι φορέματος για το καλοκαίρι που όμως έχει και μία πολύ θηλυκή πλευρά. Λευκό, με φούστα σε γραμμή Α και μικρές sequin λεπτομέρειες. Συνδύασε με μπεζ πλατφόρμες και ένα μαύρο καπέλο fedora ή κάνε mix and match με ρετρό κουφετί πέδιλα και ένα sequin clutch bag.

Το λευκό φόρεμα σε τζιν εκδοχή είναι κολακευτικό και οι τιράντες το κάνουν πιο girly και χαριτωμένο. Συνδύασε με ένα κοντομάνικο πουκάμισο ή ένα μαύρο cropped top από μέσα και μεταλλικά flatforms ή σανδάλια. Ολοκλήρωσε το look με ένα statement neckalce για βραδινή έξοδο στο νησί.

Katerina:
Related Post