X
    Categories: Casual

5 απαραίτητα φορέματα για τις καλοκαιρινές διακοπές

Κάθε φορά που έρχεται το καλοκαίρι και προετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας, αναρωτιόμαστε για το αν πρέπει να πάρουμε μαζί όλη την ντουλάπα ή αν χρειαζόμαστε ελάχιστα πράγματα για να είμαστε στιλάτες. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι πολλά για να ξεχωρίσεις. Μερικά  άνετα φορέματα για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι η ιδανική λύση από τη παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο,

Εμείς σου δίνουμε τη λύση με 5 απαραίτητα φορέματα για τις καλοκαιρινές διακοπές που θα φοράς με άνεση όλη μέρα.

Το τέλειο maxi φόρεμα σε παιχνιδιάρικο print με μία τρύπα στη μέση είναι ένα κομμάτι που θα βάλεις ακόμα και στην παραλία. Για πιο βραδινό look, συνδύασε με δερμάτινα σανδάλια, ένα ψάθινο μπεζ καπέλο και μία μεταλλική ζώνη ψηλά στη μέση.

Θα χρειαστείς σίγουρα ένα κοντό boho φόρεμα σε ένα έντονο print και λεπτό ύφασμα για να το φοράς όλη τη μέρα. Το πρωί με δερμάτινα σανδάλια και ένα ψάθινο καπέλο και το βράδυ με μεταλλικά πέδιλα, ένα λευκό headband και ένα sequin ή παστέλ clutch bag.

Το κοντομάνικο ριγέ φόρεμα σε κοντό μήκος είναι ένα sporty ρούχο που μπορεί να γίνει μέρος διάφορων outfits. Κάντο sporty με λευκά converse ή sneakers και ένα καπέλο τζόκει για προστασία από τον ήλιο ή κάνε mix and match με μεταλλικά oxfords, μία oversized τσάντα και ένα statement necklace.

Η ιδανική πρόταση για γυναίκες που είναι fashionistas και θέλουν ένα ιδιαίτερο κομμάτι. Το maxi λευκό φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και έναν ώμο είναι ένα ρούχο που τονίζει το μαύρισμά σου και σε κάνει να νιώθεις σέξι αλλά και minimal. Συνδύασε απλά με αρχαιοελληνικά σανδάλια και ένα μπεζ καπέλο fedora.

To λευκό φόρεμα σε κοντό μήκος και off shoulder στιλ είναι ένα ρούχο so hot right now που ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σωματότυπο. Μπορείς να το βάλεις το πρωί με σανδάλια και ψάθινο καπέλο ή να το κάνεις λίγο πιο βραδινό με μεταλλικά πέδιλα, κοραλί κραγιόν και ένα ξύλινο βραχιόλι.

Katerina:
Related Post