Η μόδα ορίζει κίτρινο φόρεμα για το χειμώνα

Fashion sets yellow dress for winter 3 - Η μόδα ορίζει κίτρινο φόρεμα για το χειμώνα

Όταν τελειώνει το καλοκαίρι, νιώθεις πως πρέπει να σταματήσεις να φοράς έντονα ή πολύ ανοιχτά χρώματα και να περιοριστείς στα σκούρα και τους πολύ γήινους τόνους. Αυτός είναι ένας κανόνας που πλέον δεν έχει καμία ισχύ. Οι collections μόδας των τελευταίων ετών μας δείχνουν ότι ‘οφείλουμε’ να βάλουμε χρώμα και στη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας, να κάνουμε πολλούς και ακραίους συνδυασμούς (βλέπε color blocking ως ‘καυτή’ τάση) και να μην φοβόμαστε τα θεωρητικά ‘καλοκαιρινά’ χρώματα. Ένα από αυτά είναι και ο κίτρινο. Φόρεσέ το φέτος το χειμώνα και γίνε η επόμενη fashionista χωρίς φόβο και πάθος.
Fashion sets yellow dress for winter 4 - Η μόδα ορίζει κίτρινο φόρεμα για το χειμώνα
Τα πολύ χοντρά μεγάλα πουλόβερ κάνουν δριμύ comeback και φοριούνται ιδανικά με μαύρο χρώμα. Με το κατάλληλο μήκος, γίνονται ένα καθημερινό casual φόρεμα που θα βάλεις με οπάκ καλσόν και flat παπούτσια.
Fashion sets yellow dress for winter 5 - Η μόδα ορίζει κίτρινο φόρεμα για το χειμώνα
Ένα κίτρινο μακρυμάνικο φόρεμα γίνεται (όλως παραδόξως) μία πολύ ασφαλής επιλογή όταν συνδυάζεται με γήινους τόνους ή με το ουδέτερο μαύρο. Για πιο sexy εμφανίσεις, βάλε τις over the knee boots, ένα chunky necklace και ένα μαύρο clutch bag.
Fashion sets yellow dress for winter 1 - Η μόδα ορίζει κίτρινο φόρεμα για το χειμώνα
Ένα λεμονί φόρεμα με στενή μέση και κλος φούστα είναι κατάλοιπο της δεκαετίας του ’60 και θα το λατρέψεις σίγουρα. Για κλασικό στιλ, βάλε ένα ζευγάρι λευκές ή μαύρες γόβες (ή και πουά), ενώ αν θες να κάνεις ένα mix and match style, βάλε oxfords ή loafers για συνδυασμό άνεσης και κομψότητας.
Fashion sets yellow dress for winter 3 - Η μόδα ορίζει κίτρινο φόρεμα για το χειμώνα
Φέτος το χειμώνα, το παλτό φοριέται και σαν φόρεμα. Επίλεξε ένα ανάλογο με κουμπιά και λεπτή ζώνη και συνδύασέ το με ένα εσωτερικό μαύρο φόρεμα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Fashion sets yellow dress for winter 2 - Η μόδα ορίζει κίτρινο φόρεμα για το χειμώνα
Αν έχεις ένα αντίστοιχο κίτρινο φόρεμα από το καλοκαίρι, του οποίου το ύφασμα δεν είναι λεπτό, μην βιάζεσαι να το βάλεις στο πατάρι. Με ένα γκρι ζακετάκι και μία ζώνη, γίνεται ένα super chic χειμερινό outfit. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις μαύρο καλσόν, αλλά όχι οπάκ, ώστε να μην δείχνει πολύ παράταιρο.


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 12 November 2014