X
    Categories: Evening

5 μεταλλικά φορέματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Τα φορέματα είναι η πρώτη μας επιλογή στις καλοκαιρινές εμφανίσεις γιατί μας κάνει θηλυκές, μας επιτρέπει να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς και σίγουρα είναι πιο κολακευτικά από ένα παντελόνι. Τα μεταλλικά φορέματα είναι αυτά που μας προσφέρουν περισσότερο glam κι εμείς μπορούμε να τα βάλουμε με chic τρόπο αλλά να τολμήσουμε και ένα πιο casual mix and match.

Δες πως μπορείς να φορέσεις μεταλλικά φορέματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Κι όμως, το μεταλλικό maxi φόρεμα από τη δεκαετία των 90s είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί άνετα και σήμερα με casual συνδυασμό. Βάλε ένα λευκό tshirt μέσα από το φόρεμα και κλασικά λευκά sneakers. Ολοκλήρωσε το look με ένα μαύρο shoulder bag με κρόσσια, χαλαρό κότσο και γεωμετρικά δαχτυλίδια.

Ένα φόρεμα πασπαρτού που μπορεί να γίνει ένα εναλλακτικό κοντό νυφικό αλλά και ένα βραδινό ρούχο για πάρτι και παρόμοια events. Τα κεντημένα λουλούδια κάνουν τη διαφορά και αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκη τα κοσμήματα ή τα αξεσουάρ. Συνδύασε με δετά λευκά πέδιλα και μία girly αλογοουρά.

Ένα μεταλλικό φόρεμα σε κλασική γραμμή και midi μήκος μπορεί να γίνει καθημερινή επιλογή και να το φοράς σε διαφορετικά outfits. Κάνε mix and match με λευκά sneakers και ένα τζιν γιλέκο ή να το κάνεις πιο glamorous με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μαύρο clutch bag.

To midi αυστηρό φόρεμα σε μεταλλική απόχρωση με πιέτες και μία ζώνη στη μέση συνδυάζεται με κομψά πέδιλα σε γήινη απόχρωση ή με παστέλ μπαλαρίνες για να πηγαίνεις και στη δουλειά. Ολοκλήρωσε το look με ένα ξύλινο βραχιόλι και ένα δερμάτινο λευκό backpack.

Ένα κοντό μεταλλικό φόρεμα με γεωμετρικό print είναι το ρούχο που θα είναι πάντα in style, κολακεύει το μαύρισμά σου και θα γίνει το αγαπημένο σου βραδινό ρούχο. Συνδύασε με λευκά, μπεζ ή μεταλλικά πέδιλα και ένα απλό παστέλ necklace.

Katerina:
Related Post