X
    Categories: All day

Πώς θα βάλεις τα πιο φωτεινά κοραλλί φορέματα

Το κοραλλί είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα για τις γυναίκες διότι κολακεύει κάθε επιδερμίδα ή χρώμα μαλλιών. Μία συνηθισμένη και ασφαλής επιλογή είναι να το βάλεις σε φορέματα για μία glamorous εμφάνιση χωρίς πολλά προσπάθεια. Πάμε να δούμε τις πιο μοδάτες προτάσεις σε κοραλλί φορέματα και πώς θα τις συνδυάσουμε.

Ξεκινάμε από μία κλασική επιλογή σε κοραλλί φόρεμα που μπορείς να βάλεις με άνεση και στο γραφείο. Συνδύασε απλά με δερμάτινα σανδάλια ή χαμηλά flatforms και κράτησε μία oversized τσάντα σε γήινη ή λευκή απόχρωση. Τα χρυσά βραχιόλια ή δαχτυλίδια είναι τα σωστά κοσμήματα για το κοραλλί.

Λατρεύουμε τα φορέματα με κίνηση γιατί είναι αέρινα και μας επιτρέπεται να τα φοράμε κυριολεκτικά παντού. Διάλεξέ το σε midi μήκος ώστε να μην έχουμε καμία ‘αποκάλυψη’ και συνδύασέ το έξυπνα με μία λεπτή δερμάτινη ζώνη. Τα ξύλινα πέδιλα δίνουν έξτρα στιλ στην εμφάνισή σου.

Το φόρεμα με έναν ώμο είναι ένα από τα πιο hot κομμάτια του καλοκαιριού και πρέπει να το αποκτήσεις άμεσα. Μπορείς να το βάλεις σε ένα γάμο ή βάπτιση με χρυσά πέδιλα και λευκό headband ή να το κάνεις λίγο πιο πρακτικό με flat σανδάλια και ένα ψάθινο καπέλο.

Το maxi κοραλλί φόρεμα είναι πάντα η κορυφαία επιλογή για μία καλοκαιρινή glamorous εμφάνιση. Οι πιέτες δίνουν κίνηση στο φόρεμα και δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις με περιττά κοσμήματα. Απλά συνδύασέ το με δερμάτινα σανδάλια και μία ίδια τσάντα ώμου. Γενικά το κοραλλί ταιριάζει ιδανικά με καφέ και χρυσό.

Ένα φόρεμα από δαντέλα ή βαρύ υλικό είναι συνήθως τέλειο για γάμο ή παρόμοια επίσημα events. Εσύ μπορείς να το βάλεις με μίνιμαλ τρόπους χωρίς πολλές υπερβολές. Βάλε απλά μία δερμάτινη ή μεταλλική χρυσή ζώνη και ξύλινα πέδιλα. Ολοκλήρωσε το look με παστέλ μανικιούρ, απαλό ροζ κραγιόν και ένα χρυσό βραχιόλι ή statement δαχτυλίδι.

Katerina:
Related Post