X
    Categories: All day

5 super θηλυκά κόκκινα φορέματα για το καλοκαίρι

Αν είσαι σε αναζήτηση του ιδανικού φορέματος για το φετινό καλοκαίρι που θέλεις να βάλεις σε ένα γάμο ή σε βραδινά events, πρέπει να επενδύσεις σε ένα κόκκινο. Υπάρχουν οι κλασικοί τρόποι για να συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμα αλλά υπάρχουν και οι πιο fashionable συνδυασμοί με color block ή mix and match.

Ξεκινάμε από την πιο θηλυκή και sexy εκδοχή του κόκκινου φορέματος. Το pencil κόκκινο φόρεμα σε midi μήκος με ρετρό ντεκολτέ και λεπτές τιράντες είναι ένα ρούχο που δεν χρειάζεται πολλά για να τραβήξει τα βλέμματα. Συνδύασε με ένα ζευγάρι ρετρό λευκά πέδιλα και κατακόκκινο κραγιόν.

Το μακρύ φόρεμα από δαντέλα και σε κόκκινη εκδοχή είναι ένα υπέροχο και διαχρονικό κομμάτι. Οι τρύπες σου υπαγορεύουν να το βάλεις με μία μπεζ επένδυση και με πέδιλα στο ίδιο χρώμα για αρμονικό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε το look με ένα μεταλλικό χρυσό βραχιόλι και ματ κόκκινο κραγιόν.

Μία φρέσκια τάση για φέτος είναι τα φορέματα σε στιλ κιμονό. Το δέσιμο στη μέση και το σκίσιμο στο πλάι είναι οι μικρές μοδάτες λεπτομέρειες που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και μπορείς να το βάλεις σε όλες τις περιστάσεις. Κάνε mix and match με λευκά sneakers ή συνδύασε με μπεζ πέδιλα και ένα λευκό clutch bag.

Νιώσε σαν Ιταλίδα με το σωστό φόρεμα αλλά και την ανάλογη αυτοπεποίθηση. Ένα κοντομάνικο midi φόρεμα σε πουά σχέδιο χρειάζεται μόνο απλά πέδιλα σε λευκό, μπεζ ή μαύρο χρώμα και ένα φάκελο στο ίδιο χρώμα. Εναλλακτικά, κάνε mix and match με μπεζ converse και ένα καπέλο fedora σε παστέλ απόχρωση.

Το σουέντ είναι ένα ύφασμα που μπορείς να βάλεις και το καλοκαίρι αρκεί να είναι λεπτό. Αν το επιλέξεις σε ένα φαρδύ μίνι φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ, τότε έχεις ένα κομμάτι για τις περισσότερες περιστάσεις. Συνδύασε με κομψά oxfords και ένα μαύρο headband ή τόλμησε το color block με παστέλ ροζ πέδιλα και ένα τετράγωνο backpack στο ίδιο χρώμα.

Katerina:
Related Post