X
    Categories: Evening

5 βραδινά φορέματα σε off shoulder style

To off shoulder style είναι so hot right now και πρέπει να το υιοθετήσεις σε φορέματα ή tops. Είναι τα φορέματα που τελειώνουν είτε σε καρδιά είτε σε ευθεία γραμμή και αφήνουν τούς ώμους ακάλυπτους. Κολακεύουν τους γυμνούς ώμους σου, είναι κοριτσίστικα και μπορούν αν συνδυαστούν με τα πάντα. Αυτήν τη φορά θα δούμε τα καλοκαιρινά βραδινά φορέματα σε αυτό το στιλ και πώς πρέπει να τα βάλεις.

Το λευκό φόρεμα από δαντέλα σε off shoulder style είναι ένα κομμάτι που μπορείς να βάλεις παντού, εκτός αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Συνδύασέ το με μεταλλικά πέδιλα ή pointy παστέλ γόβες και ένα statement necklace σε απαλή απόχρωση για να κάνεις το look λίγο πιο glamorous.

Η μαύρη εκδοχή του off shoulder βραδινού φορέματος με διακριτικό σκίσιμο είναι ένα ρούχο που κάνει τη διαφορά αλλά χωρίς καθόλου υπερβολή. Κράτα το λιτό με λευκά πέδιλα και ένα ίδιο clutch bag ή κάνε color block με κίτρινες ή μπλε ηλεκτρίκ γόβες και ένα chic shoulder bag σε μαύρο.

Το off shoulder κουφετί φόρεμα σε Α γραμμή είναι η πιο ρομαντική και θηλυκή επιλογή για επίσημες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Αν θέλεις να είσαι στη μόδα, συνδύασε με ρετρό παστέλ πέδιλα με τρουκς και κάνε mix and match με ένα sequin clutch bag. Πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο.

Ένα λευκό floral φόρεμα με διαφάνεια και off shoulder style είναι ένα ρομαντικό ρούχο που μπορείς να βάλεις και με πιο casual τρόπους. Συνδύασε με ρετρό λευκά πέδιλα ή γόβες και ένα statement necklace ή κάνε το λίγο πιο απλό με παστέλ μπαλαρίνες και ένα denim μπουφανάκι.

Μπορείς να βάλεις το μαύρο pencil φόρεμα από πλεκτό ή ζέρσει ύφασμα σε off shoulder style που γίνεται και λίγο πιο καθημερινό. Κάνε mix and match με λευκά sneakers και ένα shoulder bag με κρόσσια ή γίνε λίγο πιο επίσημη με μία μεταλλική χρυσή ζώνη, παστέλ πέδιλα και ένα statement βραχιόλι.

Katerina:
Related Post