X
    Categories: All day

5 τρόποι να φορέσεις καρό φορέμα για το καλοκαίρι

Το καρό φόρεμα συνδυάζει την καλοκαιρινή δροσιά με το ρετρό στιλ που είναι τόσο στη μόδα. Αν ανήκεις σε εκείνες που αγαπούν τα κλασικά κομμάτια αλλά θέλουν να τα προσαρμόζουν στις σημερινές τάσεις, αυτό το άρθρο είναι για εσένα.

Ένα καλοκαιρινό καρό φόρεμα είναι τέλειο για όλες τις περιστάσεις και παρακάτω θα δεις το σωστό accessorizing.

Ένα υπέροχο καρό φόρεμα με πιέτες και μήκος λίγο πιο κοντό από το γόνατο είναι σίγουρα η πιο stylish επιλογή για εσένα και το ντύσιμό σου. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό και διαχρονικό look, συνδύασέ το με κλασικές μαύρες γόβες και μια μικρή μαύρη τσάντα ταχυδρόμου για άνεση ή τσάντα χειρός για περισσότερο στυλ.

Το καρό φόρεμα σε στυλ πουκάμισο είναι ένα θηλυκό ρούχο που ευτυχώς συνδυάζεται πολύ εύκολα. Βάλτο με καφέ πέδιλα με χοντρό ξύλινο τακούνι και μια καφέ δερμάτινη τσάντα για να αναβαθμίσεις αυτό το casual φόρεμα για τη δουλειά. Τα χρυσά αξεσουάρ θα κάνουν το σύνολο ακόμα πιο θηλυκό όπως και μακιγιάζ και γήινους τόνους.

Ένα midi καρό φόρεμα με κοντά μανικάκια και ασπρόμαυρο print είναι διαχρονική αξία για κάθε ηλικία. Βάλτο σε ένα κοινωνικό event με λευκές ή παστέλ γόβες ή κάνε mix and match με λευκά converse, ένα παιχνιδιάρικο headband και ένα κομψό shoulder bag με χρυσή αλυσίδα.

Το καρό shirt dress είναι μία από τις πιο πρακτικές λύσεις για all day style, επειδή μπορείς να το βάλεις σε κάθε περίσταση και δείχνει chic με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Φόρεσέ το με ένα λευκό καπέλο fedora, λευκές pointy μπαλαρίνες ή ρετρό πέδιλα, ένα chic τσαντάκι ώμου και κόκκινο κραγιόν.

Όσες γυναίκες θέλουν να λέγονται fashionistas και να τολμούν να κάνουν mix and match, οφείλουν να αντιγράψουν αυτό το look. Ένα καρό φόρεμα σε ασπρόμαυρο, ένα κοντό bomber jacket σε λαδί τόνους και κλασικές πλατφόρμες σε μπλε ηλεκτρίκ για color block. Ολοκλήρωσέ το με μία λευκή τσάντα, κοραλλί κραγιόν και ένα minimal necklace.

Katerina:
Related Post