X
    Categories: All day

5 ροζ φορέματα για να μείνεις αξέχαστη

Τα ροζ φορέματα δεν είναι μόνο σαν τα ρούχα της Barbie που είναι υπερβολικά girly και δεν μπορούμε να τα υποστηρίξουμε, Μπορείς να βρεις τις παστέλ αλλά και τις φούξια αποχρώσεις σε κάθε μήκος και ύφος. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε 5 ροζ φορέματα που θα αγαπήσεις και θα μείνεις αξέχαστη σε όλους.

Ξεκινάμε φυσικά με την πιο κομψή και chic επιλογή που θα θες να βάλεις φόρεμα σε ένα γάμο ή μία βάπτιση. Το έξτρα ύφασμα στο πάνω μέρος κάνει το ρούχο λίγο πιο αυστηρό και μπορείς να το συνδυάσεις με φούξια γόβες ή να μείνεις στα πιο απλά με λευκά ή nude πέδιλα.

Το παστέλ ροζ είναι η πιο ασφαλής επιλογή γιατί είναι minimal και διακριτική. Αν μάλιστα επιλέξεις το midi μήκος με δαντέλα στις άκρες, τότε έχεις το απόλυτο φόρεμα για τις διακοπές με πλατφόρμες και ψάθινο καπέλο ή το φοράς στο γραφείο με λευκά πέδιλα και έναν κομψό κότσο.

Το maxi φόρεμα από δαντέλα σε παστέλ ροζ απόχρωση είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό κομμάτι που θα βάλεις ανάλογα με την περίσταση. Στις διακοπές θα το βάλεις με δερμάτινα σανδάλια και ψάθινο καπέλο ενώ στην πόλη θα συνδυάσεις με μεταλλικά σανδάλια, μία δερμάτινη καφέ ζώνη και έντονο κραγιόν.

Το μακρύ σατέν φόρεμα σε παστέλ ροζ είναι ό,τι πιο θηλυκό και 90s θα βάλεις αυτό το καλοκαίρι. Μπορείς να παραμείνεις εντελώς φυσική με λευκά πέδιλα ή σανδάλια και ψηλή αλογοουρά ή να κάνεις color block με κίτρινα πέδιλα και statement σκουλαρίκια με μεγάλα κρόσσια.

 

Πάμε να γίνουμε εντελώς 90s, αρκεί να μην είμαστε πάνω από 25 χρονών. Ένα καλοκαιρινό νεανικό σύνολο περιλαμβάνει ένα κοντό παστέλ ροζ φόρεμα, ένα μακρύ τζιν μπουφάν με γυρισμένα μανίκια, λευκά ή μπεζ all star και μία τσάντα περασμένη χιαστί. Αν θέλεις, πρόσθεσε ένα απλό χρυσό necklace.

Katerina:
Related Post