Φορέματα Christian Siriano άνοιξη καλοκαίρι 2015

vradina foremata Christian Siriano anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Christian Siriano άνοιξη καλοκαίρι 2015

Ο Christian Siriano έχει γίνει πολύ γνωστός για τις δημιουργίες του παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πολλές celebrities όπως η Victoria Beckham, η Taylor Swift και η Lady Gaga είναι πελάτισσες του και έχουν προτιμήσει τα φορέματα του σε μοναδικές περιστάσεις. Τι κάνει όμως αυτόν τον σχεδιαστή τόσο ξεχωριστό; Ας δούμε την κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015 και ας δούμε τα μοναδικά φορέματα που μας παρουσίασε.
Κατ’ αρχάς, λατρέψαμε το λευκό σατέν φόρεμα. Έχει ίσια γραμμή, φτάνει κάτω από το γόνατο και τα μανίκια κάτω από τον ώμο. Είναι υπέρκομψο, αναδεικνύει με όμορφο τρόπο τη σιλουέτα μας και τις πλούσιες καμπύλες μας. Ταιριάζει τόσο με λευκά όσο και με χρωματιστά αξεσουάρ.
vradina foremata Christian Siriano anoiksi kalokairi 2015 1 - Φορέματα Christian Siriano άνοιξη καλοκαίρι 2015

Και τι θα λέγατε για το παρακάτω μακρύ φόρεμα; Πραγματικά, εκφράζει με απίστευτο τρόπο το ταλέντο του Christian Siriano. Με βαθύ ντεκολτέ και φαρδιά μανίκια αναδεικνύει την θηλυκότητα μας στο μέγιστο βαθμό. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα τις πτυχώσεις που σχηματίζονται στο φόρεμα και θυμίζουν κάτι από την ελληνική αρχαιότητα.
vradina foremata Christian Siriano anoiksi kalokairi 2015 2 - Φορέματα Christian Siriano άνοιξη καλοκαίρι 2015
Φυσικά και δεν θα λέγαμε όχι στο παρακάτω φόρεμα! Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, το οποίο θυμίζει κάτι από το λευκό και κάτι από το γαλάζιο. Μας άρεσε η κλειστή λαιμόκοψη και οι άνισες λεπτομέρειες. Το φόρεμα συνδυάζεται υπέροχα με λυτά μαλλιά και απαλό βάψιμο.
vradina foremata Christian Siriano anoiksi kalokairi 2015 3 - Φορέματα Christian Siriano άνοιξη καλοκαίρι 2015
Το τουρκουάζ είναι μακράν ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα και λατρέψαμε την παρακάτω απόχρωσή του. Συνδυασμένο με floral μοτίβο, ταιριάζει με κάθε επιδερμίδα και κάθε στυλ μαλλιών. Οι ανισότητες στο τελείωμα του φορέματος αναδεικνύουν τα γυμνασμένα πόδια μας και μας κάνει να φαινόμαστε πιο ψηλές!
vradina foremata Christian Siriano anoiksi kalokairi 2015 4 - Φορέματα Christian Siriano άνοιξη καλοκαίρι 2015
Τέλος, ξεχωρίσαμε και το παρακάτω φόρεμα. Εκκεντρικό, σε σκούρο μπλε χρώμα και με έντονη λαμπρότητα, θα αποτελέσει το αγαπημένο μας ρούχο από την κολεξιόν του Christian Siriano. Πραγματικά, πιστεύουμε πως ο σχεδιαστής έχει απίστευτο ταλέντο και γνωρίζει πλήρως τις ανάγκες των γυναικών!
vradina foremata Christian Siriano anoiksi kalokairi 2015 5 - Φορέματα Christian Siriano άνοιξη καλοκαίρι 2015


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 15 February 2015