Φορέστε maxi φορέματα τον χειμώνα

maxi foremata xeimona 4 - Φορέστε maxi φορέματα τον χειμώνα

Ο χειμώνας κατέφθασε και είμαστε έτοιμες να φορέσουμε τα χειμωνιάτικα μας outfit. Οι επιλογές είναι παρά πολλές καθώς και οι συνδυασμοί. Μπορούμε όμως να εισάγουμε και νέες ιδέες στο χειμωνιάτικο ντύσιμό μας. Για παράδειγμα, μπορούμε να φορέσουμε maxi φορέματα. Ναι, καλά ακούσατε! Τα maxi φορέματα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Δείτε πως μπορείτε να τα φορέσετε και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.
Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα μακρύ tweed φόρεμα σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες μπότες. Τονίστε τη μέση σας με μία ζώνη και εμπλουτίστε το ντύσιμό σας με πολλά κοσμήματα όπως ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ογκώδες βραχιόλι. Προσπαθήστε γενικότερα να δώσετε στην εμφάνισή σας boho διάθεση και ένα ανέμελο στυλ.

Επιλέξτε μία vintage εμφάνιση φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, το οποίο θα φτάνει μέχρι τους αστραγάλους και θα τονίζει την μέση σας. Φορέστε παπούτσια με χοντρό τακούνι και μπαρέτα. Σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα υπέροχο bun και φορέστε σκουλαρίκια που θα θυμίζουν μία άλλη εποχή. Είναι σίγουρο πως θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Φορέστε ένα πλισέ φόρεμα και από πάνω ένα μακρύ πουλόβερ. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνες μπότες και φορέστε πολλά και μεγάλα βραχιόλια. Πηγαίνετε στο γραφείο ή για μία βόλτα στο κέντρο και απολαύστε με στυλ τις όμορφες μέρες του χειμώνα.

Ένα απλό, μαύρο φόρεμα μπορεί επίσης να είναι κατάλληλο για τον χειμώνα. Επιλέξτε το τελείως μαύρο ή με δαντελένιες λεπτομέρειες. Το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι έντονο καθώς έτσι θα ταιριάζει τέλεια με το maxi φόρεμα που θα βάλετε. Φορέστε το στις βραδινές σας εξόδους ή στα πάρτι του γραφείου.

Τέλος, μπορείτε να φορέστε ένα floral φόρεμα σε συνδυασμό με τις γόβες σας. Επιλέξτε εντυπωσιακά κοσμήματα όπως ένα statement κολιέ ή πολλά βραχιόλια στον καρπό. Πάρτε μαζί σας ένα όμορφο clutch και είστε έτοιμες!

Βάλε το maxi φόρεμα σου και το φθινόπωρο!

Πέρασες όλο το καλοκαίρι εναλλάσσοντας τα αγαπημένα σου maxi φορέματα και φούστες, τα έβαλες από το πρωί ως το βράδυ, μιας και είναι το συνώνυμο της απόλυτης άνεσης, και με το που μπήκε το φθινόπωρο, ξέχασες την ύπαρξή του και το καταχώνιασες στην ντουλάπα σου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να ανακαλύψεις τους τρόπους με τους οποίους θα φορέσεις το λατρεμένο maxi φόρεμα το φετινό φθινόπωρο!

1. Κωδικός παπούτσια.

Κακώς έχεις ταυτίσει το maxi dress με σανδάλια, σαγιονάρες και τουρμπάνια. Το φθινοπωρινό στιλ σου προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στον τομέα των υποδημάτων. Επίλεξε τα all-time classic σταράκια σου για sporty chic αποτέλεσμα, τα brogues ή oxfords για ultra chic εμφανίσεις, ή τα ankle boots για all-day style. Καλύτερα να μην προτιμήσεις μπαλαρίνες, γιατί συχνά συνθέτουν ένα παράταιρο αποτέλεσμα.

2. You can leave your hat on!

Τα ψάθινα και panama καπέλα έρχονται να αντικατασταθούν από τα κομψά fedora. Εκτός του ότι σε σώζουν από bad hair day, σου δίνουν έξτρα πόντους στιλ. Τόλμησε να το κάνεις και βγάλε τη fashionista που κρύβεις μέσα σου!

3. Με τί να συνδυάσεις το maxi φόρεμα το φθινόπωρο;

Το φθινόπωρο έχει διάφορες καιρικές διακυμάνσεις, επομένως οι επιλογές είναι πολλές. Το τζιν μπουφάν επανήλθε δριμύτερο και σε περιμένει για τις ώρες δουλειάς ή πρωινής βόλτας, ενώ οι χοντρές ζακέτες (cardigans) σε προετοιμάζουν για την έναρξη του χειμώνα. Αν προτιμάς τους κλασικούς συνδυασμούς, μείνε στους πιο γήινους τόνους για να είσαι safe. Επίσης, το μπλε ρουά είναι μια διαχρονική αλλά πιο in style επιλογή. Η φετινή μόδα, όμως, προστάζει συνδυασμό πολλών μοτίβων. Βάλε το floral φόρεμά σου με cardigan που έχει γεωμετρικά σχέδια. Το mix and match χρειάζεται προσοχή αλλά σου υπόσχεται αξέχαστες fashionable εμφανίσεις!

4. Ολοκλήρωσε το outfit με τα αγαπημένα σου κοσμήματα.

Τα πολλά μικρά δαχτυλίδια είναι ιδανικό κομμάτι του boho style, όπως και τα πολλά βραχιόλια. Γίνε κι εσύ… queen of the day!

 


Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δες ακόμα :

Posted by Katerina on 22 December 2014