X
    Categories: All day

Vintage φορέματα για κάθε μέρα

Η αλήθεια είναι πως όλες μας αγαπάμε τα vintage φορέματα. Λατρεύουμε την δεκαετία του ’40 και προσπαθούμε να την φέρουμε τόσο στα ρούχα μας όσο και στο μακιγιάζ. Χτενίζουμε τα μαλλιά μας με τις χαρακτηριστικές μπούκλες και προτιμούμε τα κόκκινα χείλη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία να ξέρετε πως το παρακάτω άρθρο γράφτηκε για εσάς. Δείτε vintage φορέματα για να δείχνετε υπέροχες κάθε μέρα.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να φορέσετε ένα μίνι φόρεμα σε navy blue απόχρωση και υπέροχο πουά print. Μας αρέσει ιδιαίτερα ο γιακάς σε στυλ Peter Pan και οι λευκές λεπτομέρειες στα μανίκια. Συνδυάστε το φόρεμα με nude, ελαφρώς μυτερές γόβες και απολαύστε έναν καφέ στο κέντρο της πόλης με τέλεια, vintage διάθεση.

Μη διστάσετε να φορέσετε ένα αέρινο κοντό φόρεμα σε ρομαντική ροζ απόχρωση. Συνδυάστε το με υπέροχα vintage μποτάκια, ασορτί τσαντάκι και όμορφα κοσμήματα. Είναι υπέροχο για μία ανοιξιάτικη μέρα στο γραφείο ή ένα υπέροχο δείπνο με την κολλητή σας.

Επενδύστε σε ένα floral φόρεμα σε tea length και μανίκια σε τρία τέταρτα. Επιλέξτε ένα έντονο κραγιόν και μαύρες μυτερές γόβες. Τελειοποιήστε την εμφάνισή σας με ένα διακριτικό τσαντάκι σε παρόμοια απόχρωση. Φροντίστε ώστε το χτένισμά σας να συμβαδίζει με τον vintage χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην εμφάνισή σας.

Τονίστε τις χυμώδεις καμπύλες σας με ένα στενά, vintage φορέματα. Βρείτε την απόχρωση της επιλογής σας και φορέστε το με peep-toe γόβες. Συνδυάστε με δερμάτινα γάντια, λεπτή ζώνη στην μέση και ένα διακριτικό καπέλο. Εκφράστε την ομορφιά της μόδας του ’40 σε όλο της το μεγαλείο!

Τέλος, μπορείτε να φορέσετε ένα κοντό vintage φόρεμα σε συνδυασμό με ένα floral cardigan. Συνδυάστε με nude oxfords, δερμάτινη τσάντα και γλυκά αξεσουάρ και κοσμήματα. Απολαύστε μία υπέροχη ημέρα στην πόλη αποπνέοντας ρομαντισμό και θετική διάθεση.

Katerina:
Related Post