X
    Categories: Evening

Τα animal print φορέματα του καλοκαιριού

Τα animal print φορέματα μπορούν να είναι εξαιρετικά κομψά και εντυπωσιακά αλλά ταυτόχρονα μπορεί να γίνουν αρκετά κιτς αν δεν βάλεις το σωστό ρούχο ή δεν το συνδυάσεις σωστά. Το λεοπάρ print ταιριάζει κυρίως σε ξανθές γυναίκες καθώς είναι πιο κοντά στα χρώματά τους. Μπορείς να το επιλέξεις σε μακρύ αέρινο φόρεμα ή να διαλέξεις μία midi εκδοχή για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Πάμε να πάρουμε λίγη έμπνευση από τα παρακάτω animal print φορέματα για το καλοκαίρι.

Ένα maxi φόρεμα σε animal print και ένα σκίσιμο μέχρι ψηλά είναι η τέλεια επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές ή ιδιαίτερα events. Κάνε έναν ασφαλή συνδυασμό με δερμάτινα σανδάλια η μεταλλικά πέδιλα και ένα λευκό headband. Ολοκλήρωσε το look με απαλό κόκκινο κραγιόν.

Ένα κοντό ημιδιάφανο φόρεμα σε animal print και μακριά μανίκια μπορεί να γίνει το απόλυτο boho item για όλες τις ώρες. Βάλε μία δερμάτινη καφέ ζώνη και σανδάλια στο ίδιο χρώμα. Πρόσθεσε ένα μαύρο καπέλο fedora ή ένα λευκό headband και πολλά χρυσά βραχιόλια.

Η κλασική γραμμή του animal print φορέματος σε κοντό μήκος και γραμμή Α. Κάντο πιο βραδινό με μία μεταλλική χρυσή ζώνη και δερμάτινα μαύρα πέδιλα ή κάνε έξυπνο mix and match με λευκά converse, ένα τετράγωνο backpack και απαλό μακιγιάζ. Πιάσε τα μαλλιά σου μία χαλαρή αλογοουρά και κάνε παστέλ μανικιούρ.

Το ασύμμετρο animal print φόρεμα μπορεί να γίνει η κομψή επιλογή σου για ιδιαίτερες περιστάσεις. Συνδύασε με μαύρα πέδιλα και μία δερμάτινη ζώνη ή δώσε λίγο φωτεινό χρώμα με λευκά πέδιλα ή πλατφόρμες και ένα λευκό headband.

Όταν η μαύρη δαντέλα συναντά το αγαπημένο animal print φόρεμα, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά και διακριτικό ταυτόχρονα. Είναι στο χέρι σου να μην το παρακάνεις με το beauty look ή τα αξεσουάρ. Επένδυσε σε απλά δερμάτινα σανδάλια σε μαύρο ή nude και μερικά minimal χρυσά δαχτυλίδια. Αν το βάλεις σε morning look, μην ξεχάσεις τα ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου και καλοκαιρινό κόκκινο κραγιόν.

Katerina:
Related Post