X
    Categories: Casual

5 ethnic print φορέματα για το καλοκαίρι

Κάθε καλοκαιρινό φόρεμα έχει την ιδιαιτερότητά του και εφόσον σε κάνεις πιο θηλυκή, οφείλεις να το φοράς. Εμείς είπαμε να κινηθούμε σε πιο παραδοσιακούς ρυθμούς και να βάλεις ένα φόρεμα σε ethnic print.

Πάμε να δούμε πώς θα το συνδυάσουμε και ποια είναι τα top 5 φορέματα σε πολύχρωμο ethnic print.

To κοντό φόρεμα σε off shoulder στιλ και ethnic print είναι το τέλειο κομμάτι που θα βάλεις με διάφορους τρόπους. Κάνε casual look με λευκά sneakers και ένα καπέλο fedora ή ντύσου λίγο πιο βραδινά με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα, ένα λευκό γιλέκο και απαλό μακιγιάζ.

Το μακρυμάνικο maxi φόρεμα σε ασπρόμαυρο ethnic print είναι ένα εντυπωσιακό ρούχο αλλά χωρίς υπερβολή. Μπορείς να το βάλεις με nude πλατφόρμες ή δερμάτινα καφέ πέδιλα, μία ψηλή αλογοουρά και απαλό κοραλλί κραγιόν. Πρόσθεσε μία δερμάτινη ζώνη με τρουκς για να έχεις λεπτότερη μέση.

Υπάρχει πάντα και η πιο στενή εκδοχή του καλοκαιρινού φορέματος σε ethnic print που κολακεύει περισσότερο τις ψηλόλιγνες σιλουέτες. Κράτα το απλό με δερμάτινα σανδάλια και ένα λευκό headband ή κάνε το σύνολο λίγο πιο βραδινό με μία μεταλλική ζώνη, ξύλινα πέδιλα και ένα λευκό clutch bag.

Πάμε να δούμε τη fashionable εκδοχή του ethnic print φορέματος σε κοντό μήκος με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί. Πρόσθεσε ένα cropped μαύρο σακάκι, ένα statement necklace και μπαλαρίνες ή σανδάλια σε animal print. Αν λατρεύεις τα prints, αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό και μοδάτο mix and match.

 

Κάθε νέα γυναίκα χρειάζεται ένα απλό και casual φόρεμα για όλες τις ώρες αλλά με μπόλικο στιλ. Η παστέλ απόχρωση και το γαλάζιο ethnic print ταιριάζει τόσο σε λευκές όσο και σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Συνδύασέ το απλά με σανδάλια και ένα λευκό clutch bag ή κάνε mix and match με μπεζ converse, ένα denim γιλέκο και απαλό κραγιόν.

Katerina:
Related Post